Her under kan du læse meget mere om de vildtarter du kan jage 5 stjernet VILDTARTER og PRISER

 

Pakkepriser                                                                                                                                  Pris DKK

5 dages jagt / 6 dages ophold Jagt 1:1                                                                                                Kr. 28.000,-
5 dages jagt / 6 dages ophold Jagt 2:1                                                                                                Kr. 26.550,-
Ledsager 6 dages ophold                                                                                                                    Kr. 19.800,-

 

Dagspris efterfølgende døgn.                                                                                                               Pris DKK 

Jagt 1:1                                                                                                                                                Kr. 5.000,-
Jagt 2:1                                                                                                                                                Kr. 4.700,-
Ledsager                                                                                                                                              Kr. 3.000,-

 

Obs: Der betales ledsaager pris for dage uden jagt, der påregnes halvpris på ankomst- og afrejsedagen.

PRISLISTE

Hent prisliste HER

Her under kan du læse meget mere om de vildtarter du kan jage 


 

Vildtarter

Addax

Addax antilopen er en unik og yderst sjældne vildtart, som oprindelig kommer fra dens primære levested i Sahara ørkenen. I dag findes der ligeledes en bestand nær karoo-ørkenen i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, hvor vores samarbejdspartner har jagtretten.

Axis Deer

Axis Deer, også kendt som den plettede hjort, lever almindeligvis i tætte skovområder I Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, og det meste af Indien. Det er den mest almindelige hjorteart i de indiske skove

Baboon

Den Sydafrikanske Chacma Baboon(Bavian) har et langt snudeparti og veludviklede hjørnetænder. Hanner er større end hunner. De er udbredt over det meste af Afrika men specielt i Sydafrika, er der en stor bestand.

 
Barbary Sheep

Barbary Sheep hører til fåre-familien og stammer oprindelig fra bjergrige områder i det Nordlige Afrika i landene: Tunesien, Chad og Sudan. I dag findes der en bestand i bjergområderne i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, ikke langt fra Side By Side Safaris eksklusive safari-lodge.

 
Blackbuck

Blackbuck lever almindeligvis på åbne sletteområder i det centrale Indien, Nepal og Pakistan. Blackbuck blev for mange år siden udsat flere steder I Eastern Cape provinsen I Sydafrika, hvor der I dag findes en bestand af denne kønne vildtart.

Blesbok, Common

Blesbok lever på de åbne sletter hvor der findes højt græs. Blesbok er primært græs-ædere. Når der ses en mindre flok blesbokke, er det typisk Blesbok-hunner samt unger. Gamle hanner ses ofte gå for sig selv. Med begge køn bærende horn, skal man lytte nøje til den professionelle jæger, som vil udpege, en flot gammel han til afskydning.

 

Blesbok, Copper

Copper Blesbok lever på de åbne sletter på den sydafrikanske savanne. Copper Blesbok er primært græs-ædere. Når der ses en mindre flok Copper blesbok, er det typisk hunner samt unger. Gamle hanner ses ofte gå for sig selv. Med begge køn bærende horn, skal man lytte nøje til den professionelle jæger, som vil udpege, en flot gammel han til afskydning.

Blesbok, Golden (Yellow)

Golden Blesbok er en variation/mutation i farven fra den almindelige Blesbok. Denne farvevariation er rigtig køn og eftertragtet blandt jægere, som ønsker et sjældent trofæ.

Blesbok, Painted

Painted Blesbok er en variation/mutation i farven fra den almindelige Blesbok. Denne farvevariation er meget speciel og eftertragtet blandt jægere, som ønsker et unikt trofæ.

Blesbok, White

White Blesbok (Hvid Blesbok) er ikke en albino, men blot en variation/mutation i farven fra Common Blesbok. Hvid Blesbok lever på de åbne sletter i den sydafrikanske Highveld. Blesbok er primært græs-ædere.

Bontebok

Bontebok er tæt beslægtet med Blesbok. De to arter kan ofte forveksles, men Bontebok har en tendens til at være langt mere farverige, med tydeligere hvide aftegninger på ansigtet, lår og ben.

Bushbuck, Cape

Bushbuck er den mindste af spiralhorn antiloperne. Jagt efter Bushbuck kan være en reel udfordring, da den er ekstrem sky. For det meste ses Bushbuck gå for sig selv. Den foretrækker floder, skov og tæt krat og findes altid i nærheden af ??en vandkilde, hvor den skal drikke dagligt. Primært spiser den blade, blomster og frugt fra træer og buske når den om natten og tidlig morgen er ude for af spise.

 
Buffalo, Asian Water

Oprindelig fandtes (Asian Water Buffalo) kun i sumpede skovområder i den sydøstlige del af Asien. Asian Water Buffalo blev for mange år siden udsat flere steder I Eastern Cape provinsen i Sydafrika, hvor der i dag findes en bestand af denne store vildtart.

Buffalo, Cape

Bøffel anses af mange for at være den farligste af alle blandt ”The Big Five”. Det forekommer at bøfler kan være ekstremt aggressive, specielt ved en anskydning. Bøflen har en gennemsnitsvægt på 800 kg, og har på grund af dens størrelse ikke mange naturlige fjender.

 
Bush Pig

Bush Pig er det afrikanske svar på europæiske vildsvin. Bush Pig er mindre end dens europæiske slægtning. Push Pig er disponeret for en aggressive adfærd. Dens farve varierer fra grå-brun til mørke-brun, afhængig af dens alder.

 
Caracal (Lynx)

Caracalens byttedyr er primært fugle, små pattedyr og krybdyr, men den er også kendt for at tage mellemstore antiloper såsom Duiker eller Steenbok.

Duiker, Blue

Jagt efter Blue Duiker er ofte en reel udfordring. Blue Duiker er den mindste af arten i duiker-familien og en af ??Sydafrikas mindste vildtarter. En stor han kan veje op til 4,5 kg. Begge køn har horn, dog kan hannerne få horn op til 2 tommer. Dens hår er blå-grå med en hvid bug og kort hale med en hvid underside.

Duiker, Brown Bush

The Brown Bush Duiker er en mellemstor antilope, stadig meget mindre, end de fleste af de andre antilope arter. I modsætning til de fleste andre duikers, er det kun hannen der bærer horn hos denne vildtart.

Eland, Cape

Cape Eland er Afrikas største antilope. Den kan veje op til 700 kg. Både tyre & køer bære horn. Tyrens horn bliver markant kortere end hunnens, dog kendetegner de sig ved at være kraftigere.

Eland, Livingstone

Livingstone Eland stammer oprindeligt fra Angola, den nordvestlige del af Namibia, det nordlige Botswana, Zimbabwe og Mozambique. Efterfølgende er den blevet udsat i Sydafrika. Der findes i dag en bæredygtig bestand af Livingstone Eland flere steder i Sydafrika.

Elephant

Elefanten er den største af ”The Big Five”, og bestemt en af de mest spændende og udfordrende. Nogle af de største Elefanter i verden nedlægges i dag i det sydlige Zimbabwe. Derfor har vores partner indgået et samarbejde, med en af de bedste professionelle jægere i Zimbabwe, som har specialiseret sig i Elefantjagt.

Fallow deer

Dådyr er ikke en vildtart der oprindeligt stammer fra Sydafrika. Dådyr er importeret fra Europa i begyndelsen kolonisering af Sydafrika. Dådyr er er meget tilpasningsdygtige til de fleste levesteder. Specielt I Eastern Cape i Sydafrika, findes en stor bestand.

Four Horned Sheep

Four Horned Sheep også kaldet (Jacobs Får) hører til Fåre-familien og menes at stamme fra mellemøsten omkring Syrien. I dag findes der en bestand i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, hvor Side By Side Safaris har jagtretten.

Gaur Ox

Oprindelig fandtes (Gaur oksen) kun i sumpede skovområder i den sydøstlige del af Asien. Gaur Oksen kendes også under navnet (Indian Bison).

Genet Cat

Der findes mange underarter af Genet Cat, men den som kan jages hos Side By Side Safaris i Eastern Cape provinsen i Sydafrika hedder: Small Spotted Genet Cat. Genet Cat her en stor lang hale, som kan blive op til 50cm lang, som den bruger til at styre dens balance, når den klatrer og springer i træer

Giraffe

Giraffen lever primært af bladene fra forskellige tjørnetræer og buske, og kan spise blade i en træ-højde, hvor ingen andre dyr kan nå, på nær elefanter. Giraffen spiser hovedsageligt i løbet af dagtimerne, og sover om natten.

Grysbuck, Cape

Trofæjagt efter Cape Grysbok, er for den jæger, der ønsker at jage en unikt og sjælden vildtart. Kun hannerne bærer opretstående små horn, og hannerne spottes normalt værende alene. Det er kun i brunsten, at de ses værende i par.

Hare, Cape

Den sydafrikanske Cape Hare minder meget om den europæiske Hare. De har en kropsvægt på 3-4 kg og er bytte for en bred vifte af rovdyr, fra sjakaler til løver.

Hartebeest, Lichtenstein**s

Lichtenstein´s Hartebeest er en spændende og sjælden vildtart at kunne jage i Sydafrika. Oprindelig kommer den fra dens primære levesteder i Tanzania og Zambia. I dag finder der ligeledes en bestand i Eastern Cape

Hartebeest, Red

Red Hartebeest er kendt for udformningen af dens bemærkelsesværdige horn. Begge køn bærer disse meget unikke horn dog er hannernes markant kraftigere.

Hartebless

Hartebles er en mærkværdig vildtart, som der årligt kun skydes få af i Sydafrika. Vildtarten er opstået, ved at to forskellige vildtarter har formeret sig. Der er tale om et kryds mellem en Red Hartebeest og Blesbok. Dyrene lever i et stort jagt-område der ikke er vildthegnet, og har naturligt krydset sig

 
Hippo

Foreningen for Sydafrikas professionelle jægere har tilføjet Hippopotamus (Flodhest) til listen over ”Dangerous Game”. Flodheste kan være ekstremt aggressive, når de forstyrres og er skyld i mange mistede menneskeliv på det afrikanske kontinent.

Hog Deer

Hog Deer er en unik og spændende vildtart som kan jages i Sydafrika. Denne vildtart kommer oprindelig fra dens primære levested i landene: Pakistan, Nepal og Indien. I dag findes der ligeledes en bestand i Eastern Cape provinsen i Sydafrika.

 
Ibex, Nubian

Nubian Ibex, hører til gede-familien og lever I bjergrige områder i landene Algeriet, Saudi-Arabien, Etiopien og Sudan. Ligeledes findes der en bestand I bjergområderne I Eastern Cape provinsen I Sydafrika

Impala

Trofæjagt efter Southern Impala er på dagsordenen for næsten enhver jæger, der sætter foden på det afrikanske kontinent. Impala-kød er kendt for at være noget af det mest velsmagende i Afrika.

Impala, Black

Black Impala (Sort Impala) er en variation/mutation i farven fra Common Impala. Trofæjagt efter Black-Impala, er for den jæger, der ønsker at jage et unikt og sjældent trofæ. Impala-kød er kendt for at være noget af det mest velsmagende i Afrika

Impala, White

White Impala (Hvid Impala) er ikke en albino, men blot en variation/mutation i farven fra Common Impala. Trofæjagt efter White-Impala, er for den jæger, der ønsker at jage et unikt og sjældent trofæ.

Jackal, Black Backed

Black Backed Jackal findes i hele det sydlige Afrika. Den eneste bemærkelsesværdige forskel mellem hannen og hunnen, er at hannerne vejer lidt mere.

Klipspringer

Klipspringeren adskiller sig fra de andre små antilope ved af have store sorte "tåre kanaler" placeret i de indre hjørner af øjenkrogene. Det er kun hannerne der bærer horn.

Kudu, East Cape

Kuduen er af mange vurderet som Sydafrikas mest eftertragtede trofæ. Kuduen er en stor majestætisk antilope, med lange spiralhorn. Det er kun hannerne der har horn. Lokalt har den fået tildelt øgenavnet "The Grey Ghost", grundet dens grålige farvenuancer og evne til at forsvinde i selv små buske.

 
Lechwe, Red

Dette eftertragtede trofæ, findes i store bæredygtige flokke i vores partners nærtliggende jagt-koncession, hvor trofækvalitet er helt i topklasse. Normalt er oprindelsesområderne for Red Lechwe i Okavango Deltaet i Botswana og Caprivi Strip i Namibia

 
Lion (Male)

Den afrikanske løve er uden tvivl kongen af ??alle afrikanske rovdyr! Løven er nok den bedst kendte og mest respekterede og frygtede medlem af ”The Big Five”. Løven er den største afrikanske kat, og en stor han-løve kan opnå en vægt på 450 kg.

 
Lion (Female)

Den afrikanske løve er uden tvivl kongen af ??alle afrikanske rovdyr! Løven er nok den bedst kendte og mest respekterede og frygtede medlem af ”The Big Five”.Løven er den største afrikanske kat, og en stor hun-løve kan opnå en vægt på over 180 kg.

Monkey, Vervet

Den Sydafrikanske Vervet Monkey, er udbredt over det meste af Sydafrika, hvor der findes en stor bestand. I daglig tale, kaldes denne abe for (Blue ball), grundet hannernes ekstrem blå testikler

Mouflon

Muflon hører til Fåre-familien og stammer oprindelig fra bjergrige områder i landene: Corsica og Sardinien. I dag findes der en bestand i Eastern Cape provinsen i Sydafrika

Nyala

Nyalaen er et elegant og farverigt medlem af spiral-horns antiloperne. Normalt er den hjemmehørende i Zululand. I dag findes der dog en stærk bestand i Eastern Cape Provinsen. Arten er tæt forbundet med Bushbuck. Nyalaen vurderes af mange jægere, for at være et af de smukkeste trofæer i Sydafrika

Oribi

Kun hannerne bærer horn, som er lige, men har tendens til at bøje lidt fremad ved spidserne. Normalt lever den alene, dog dannes der sommetider familieflokke op til 12 dyr. Oribi foretrækker at græsse, når det er køligt, så Oribi-jagt er normalt bedst i de tidlige morgen og sene aften-timer.

Oryx, Arabian

Arabian Oryx er en sjældne vildtart, som oprindelig kommer fra dens primære levested i ørkenområderne i landene: Sinai, Israel, Irak og Saudi Arabien . I dag findes der ligeledes en bestand i Karoo-ørkenen i Eastern Cape provinsen i Sydafrika

Oryx (Gemsbok)

Oryx (Gemsbok), er et enestående tilpasningsdygtigt dyr. Den leve primært i åbent terræn, og kan overleve i de hårdeste omgivelser som ekstreme ørkenområder. Den stammer oprindeligt fra Kalahari, og kan overleve uden vand i måneder.

Oryx, Golden

Golden Oryx er et enestående tilpasningsdygtigt dyr. Den leve primært i åbent terræn, og kan overleve i de hårdeste omgivelser som ekstreme ørkenområder. Den stammer oprindeligt fra Kalahari, og kan overleve uden vand i måneder, hvor den blot overlever på den væske den optager gennem dens føde

Oryx, Painted

Painted Oryx (Painted Gemsbok) er blot en variation/mutation i farven fra den almindelige Oryx(Gemsbok).

Oryx, Scimitar Horned

Scimitar Horned Oryx er en spændende vildtart, som oprindeligt kommer fra dens primære levested i ørkenområderne i landene: Algeriet, Burkina Faso, Chad og Egypten. I dag finders der ligeledes en bestand i Karoo-ørkenen i Eastern Cape provinsen i Sydafrika

Ostrich

Strudsen er udbredt over store dele af det sydlige Afrika og har kun to tæer, en meget lang hals og meget lange ben. Dens hals og hoved er dækket med fine dun, mens dens ben er nøgne. Hannerne er sorte i farven, hvorimod hunnen overvejende er grå.

Pére David**s Deer

Pére David´s deer er en af de spændende indførte vildtarter, som kan jages i Sydafrika. Denne vildtart, kommer oprindeligt fra dens primære levested i Kina. I dag findes der ligeledes en bestand i Eastern Cape provinsen i Sydafrika.

Porcupine

Porcupine (Hulepindsvin) er store gnavere på op til 16 kg. De har dele af kroppen dækket af lange børster og pigge. Piggene, som kan blive op til 50 cm lange, har forsvarsfunktion og kan brække af og gennemtrænge en angribers hud.

Red Stag

Red Deer (Krondyr) er ikke en vildtart der oprindeligt stammer fra Sydafrika. Krondyr er importeret fra Europa i begyndelsen kolonisering af Sydafrika

Reedbuck, Common

Common Reedbuck er en mellemstor antilope, som normalt findes i nærheden af ??vand. Kun hannerne har horn, som generelt er korte, stærkt rillede og let buet fremad. Farven varierer fra gullig til grå-brun

Reedbuck, Mountain

Mountain Reedbuck er en mellem-stor antilope, som generelt findes i bjergrige stenede områder, med stejle skråninger. Kun hannerne har horn, som er korte, stærkt rillede og let buede fremad. Mountain Reedbuck er grå-brune i farven

Rhino , White

The White Rhino (Hvidt Næsehorn), er større i krop end det sorte næsehorn. Den kan veje op mod 2,5 tons. Det hvide næsehorn er udelukkende en græs-æder. Den kan blive op til 40 år gammel.

Roan, Southern

Roan antilopen har fået dens navn efter dens rødbrune farve. Denne antilope minder meget om Sable-antilopen i statur. Både hanner og hunner bærer horn. Hunnernes horn er slankere og kortere end hannernes.

Rock Rabbit

Den Sydafrikanske Klippegrævling (Rock Rabbit) er på størrelse med en kanin. De er kompakte dyr med kort snude, små ører, korte ben og kort hale. Pelsen består af en fin inder pels og en grovere yderpels og varierer i farve fra grå til brun.

Rusa Stag

Rusa Hjorten er en spændende og en af de mere sjældne vildtarter, som kan jages i Sydafrika. Oprindelig kommer den fra dens primære levested på øen Java i Indonesien. Rusa Hjorten er et enestående tilpasningsdygtigt dyr.

Sable

Sable antilopen har fået dens navn efter dens sorte farve. På det lokale sydafrikanske sprog (afrikaans) er dens navn (Swartwitpens), hvilket betyder sort. Det er kun tyrene, som får den smukke sorte farve. Hunnerne og unge dyr, bliver ikke sorte, men derimod har de en mørk rødbrun farve

Springbuck, Black

Black Springbusk (Sort Springbuck) er en variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Springbuck vurderes af mange jægere, for at være den smukkeste sydafrikanske gazelle. Springbuck er valgt som national-dyret i Sydafrika.

Springbuck, Coffee

Coffee Springbuck (Kaffe Springbuck) er en sjælden variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Side By Side Safaris, har som nogle af de første safariudbydere i Sydafrika, fået mulighed for at tilbyde jagt efter denne smukke springbuck-variant.

Springbuck, Common

Common Springbuck vurderes af mange jægere, for at være den smukkeste sydafrikanske gazelle. Springbuck er valgt som national-dyret i Sydafrika. Dens navn betyder "jump buck", en nøjagtig beskrivelse af dens reaktion når den bliver skræmt og flygter.

Springbuck, Copper

Copper Springbuck (Kobber Springbuck) er en sjælden variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Side By Side Safaris, har som nogle af de første safariudbydere i Sydafrika, fået mulighed for at tilbyde jagt efter denne smukke springbuck-variant.

Springbuck, Kalahari

Kalahari Springbuck er et selskabeligt flokdyr og hører hjemme på tørre, semi-ørken, åbne græsarealer, herunder Kalahari ørkenen. Dens primære levested er kalahari-ørkenen som strækker sig gennem Sydafrika og op gennem Namibia og Botswana.

Springbuck, Painted

Painted Springbuck er en sjælden variation/mutation i farven fra Common Springbuck.Vpres samarbejdspartner, har som nogle af de første safariudbydere i Sydafrika, fået mulighed for at tilbyde jagt efter denne sjældne springbuck-variant.

Springbuck, White

White Springbuck (Hvid Springbuck) er ikke en albino, men blot en variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Springbuck vurderes af mange jægere, for at være den smukkeste sydafrikanske gazelle. Springbuck er valgt som national-dyret I Sydafrika

Springhare

Den sydafrikanske springhare er Sydafrikas svar på en lille kænguru. Springharen hører til familien af gnavere. De har en kropsvægt på 3-4 kg, en kropslængde på 36-43 cm og en halelængde på 40-48 cm.

Steenbok

Steenbok er en vildtart, som af jægere normalt udtales "steinbok". Dette kan ofte føre til en smule sprogforvirring. Steenbok er den største af mini antiloperne i Sydafrika. Disse smukke små antiloper findes i vid udstrækning på de åbne savanne-områder

 
Tsessebe

Tsessebe antilopen er større og noget anderledes i udseende end de andre to vildtarter af samme slægt (Blesbok & Bontebok). Begge køn bære horn, og har en mørkebrun farve.

Vaal Rhebok

Vaal Rhebok er en mellemstor antilope, grå-brun i farven med tykke, uldne hår. Den Lever på nogle af de højeste bjerge der findes i Eastern Cape i Sydafrika.

Warthog

Warthog (Vortesvin) er et meget populært jagttrofæ for mange. Vortesvin favoriserer åbent terræn, vandhuller og udtørrede flodsenge. De ses ofte græsse på nyligt spiret græs. Navnet kommer fra vorterne i deres ansigt, to på hunnernes og fire på hannernes.

Waterbuck, Common

Waterbuck er en af ??de største afrikanske antiloper, og som dens navn antyder, er dens levested aldrig langt fra vand. Normalt ses Waterbuck i små flokke på omkring 12 dyr. Denne temmelig store antilope er for det meste en græsæder.

Wildebeest, Black

Ved første øjekast kan jagt efter Black Wildebeest virke “temmelig let”, da den åbne slette, hvor den lever, gør den forholdsvis let at finde. Dog kan jagten være yderst vanskelig, da Black Wildebeest har fremragende sanser og dens flokinstinkt gør jagten spændende.

Wildebeest, Blue

Blue Wildebeest findes ofte græssende på savannen, men dens levested er i lige så høj grad i bjergrigt tæt terræn. Dens gamle levesteder er svundet meget, dog findes stadig en stor bestand i Afrika.

Wildebeest, Golden

Golden Wildebeest er en sjælden variation/mutation i farven fra Blue Wildebeest. Vores partner, har som nogle af de første safariudbydere i Sydafrika, fået mulighed for at tilbyde jagt efter denne unikke vildtart.

Wildebeest, Kings

Kings Wildebeest findes ofte græssende på savannen, men dens levested er i lige så høj grad i bjergrigt tæt terræn. Begge køn bærer horn og er af lignende størrelse og farve, dette vanskeliggør at skelne tyre fra køerne.

Zebra, Burchell´s

Burchell´s Zebra kan findes i de sydlige afkroge af Cape provinsen i Sydafrika, mens Hartmann´s Zebra oprindeligt var koncentreret i de vestlige dele af Namibia. Både Cape Mountain Zebra og Hartmann´s Zebra samt Burchell´s Zebra, findes i dag i stort antal.

Zebra, Cape Mountain

Cape Mountain Zebra og Hartmann´s Zebra er ret ens, dog kan Cape Mountain Zebra være en smule mindre end dens slægtning Hartmann´s Zebra. Hartmann´s Zebra foretrækker områder med sand og ørken, hvorimod Cape Mountain Zebra foretrækker bjergrige områder

Zebra, Hartmann**s

Den store forskel på Hartmann´s Zebra og Burchell´s Zebra, er de manglende skyggestriber hos Hartmann´s Zebraen. Desuden har Hartmann´s Zebra en karakteristisk hvid bug, mens striberne går hele vejen rundt om kroppen på en Burchell´s Zebra

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: