4 stjernede priser & Vildtarter

Pakkepriser                                                                                                                                  Pris DKK

 5 dages jagt / 6 dages ophold Jagt 1:1 Kr. 13.975,-
 5 dages jagt / 6 dages ophold Jagt 2:1 Kr. 11.500,-
 Ledsager 6 dages ophold    Kr. 9.000,-

Priser ophold

Dagspriser pr. person:

Jæger 1:1 (ophold, forplejning, jagtdag med én PH) - Kr. 2.495,-

Jæger 2:1 (ophold, forplejning, jagtdag for 2 jægere med én PH) - Kr. 2.000,-

Observer (ikke jæger med på jagten, ophold og forplejning) - Kr. 1.500,-

 

PRISLISTE
Download prisliste HER

Her under kan du læse meget mere om de vildtarter du kan jage

 
Baboon

Den Sydafrikanske Chacma Baboon(Bavian) har et langt snudeparti og veludviklede hjørnetænder. Hanner er større end hunner. De er udbredt over det meste af Afrika men specielt i Sydafrika, er der en stor bestand.

 
 
 
 

Blesbok lever på de åbne sletter hvor der findes højt græs. Blesbok er primært græs-ædere. Når der ses en mindre flok blesbokke, er det typisk Blesbok-hunner samt unger. Gamle hanner ses ofte gå for sig selv. Med begge køn bærende horn, skal man lytte nøje til den professionelle jæger, som vil udpege, en flot gammel han til afskydning.

 

 
 
 
Blesbok, White

White Blesbok (Hvid Blesbok) er ikke en albino, men blot en variation/mutation i farven fra Common Blesbok. Hvid Blesbok lever på de åbne sletter i den sydafrikanske Highveld. Blesbok er primært græs-ædere.

Bontebok

Bontebok er tæt beslægtet med Blesbok. De to arter kan ofte forveksles, men Bontebok har en tendens til at være langt mere farverige, med tydeligere hvide aftegninger på ansigtet, lår og ben.

Bushbuck, Cape

Bushbuck er den mindste af spiralhorn antiloperne. Jagt efter Bushbuck kan være en reel udfordring, da den er ekstrem sky. For det meste ses Bushbuck gå for sig selv. Den foretrækker floder, skov og tæt krat og findes altid i nærheden af ​​en vandkilde, hvor den skal drikke dagligt. Primært spiser den blade, blomster og frugt fra træer og buske når den om natten og tidlig morgen er ude for af spise.

 
Buffalo, Cape

Bøffel anses af mange for at være den farligste af alle blandt ”The Big Five”. Det forekommer at bøfler kan være ekstremt aggressive, specielt ved en anskydning. Bøflen har en gennemsnitsvægt på 800 kg, og har på grund af dens størrelse ikke mange naturlige fjender.

 
Bush Pig

Bush Pig er det afrikanske svar på europæiske vildsvin. Bush Pig er mindre end dens europæiske slægtning. Push Pig er disponeret for en aggressive adfærd. Dens farve varierer fra grå-brun til mørke-brun, afhængig af dens alder.

 
Caracal (Lynx)

Caracalens byttedyr er primært fugle, små pattedyr og krybdyr, men den er også kendt for at tage mellemstore antiloper såsom Duiker eller Steenbok.

Duiker, Blue

Jagt efter Blue Duiker er ofte en reel udfordring. Blue Duiker er den mindste af arten i duiker-familien og en af ​​Sydafrikas mindste vildtarter. En stor han kan veje op til 4,5 kg. Begge køn har horn, dog kan hannerne få horn op til 2 tommer. Dens hår er blå-grå med en hvid bug og kort hale med en hvid underside.

Duiker, Brown Bush

The Brown Bush Duiker er en mellemstor antilope, stadig meget mindre, end de fleste af de andre antilope arter. I modsætning til de fleste andre duikers, er det kun hannen der bærer horn hos denne vildtart.

Eland, Cape

Cape Eland er Afrikas største antilope. Den kan veje op til 700 kg. Både tyre & køer bære horn. Tyrens horn bliver markant kortere end hunnens, dog kendetegner de sig ved at være kraftigere.

 
 
 
Four Horned Sheep

Four Horned Sheep også kaldet (Jacobs Får) hører til Fåre-familien og menes at stamme fra mellemøsten omkring Syrien. I dag findes der en bestand i Eastern Cape provinsen i Sydafrika, hvor Side By Side Safaris har jagtretten.

 
Genet Cat

Der findes mange underarter af Genet Cat, men den som kan jages i Eastern Cape provinsen i Sydafrika hedder: Small Spotted Genet Cat. Genet Cat her en stor lang hale, som kan blive op til 50cm lang, som den bruger til at styre dens balance, når den klatrer og springer i træer

Giraffe

Giraffen lever primært af bladene fra forskellige tjørnetræer og buske, og kan spise blade i en træ-højde, hvor ingen andre dyr kan nå, på nær elefanter. Giraffen spiser hovedsageligt i løbet af dagtimerne, og sover om natten.

Grysbuck, Cape

Trofæjagt efter Cape Grysbok, er for den jæger, der ønsker at jage en unikt og sjælden vildtart. Kun hannerne bærer opretstående små horn, og hannerne spottes normalt værende alene. Det er kun i brunsten, at de ses værende i par.

Hare, Cape

Den sydafrikanske Cape Hare minder meget om den europæiske Hare. De har en kropsvægt på 3-4 kg og er bytte for en bred vifte af rovdyr, fra sjakaler til løver.

 
 
Hartebeest, Red

Red Hartebeest er kendt for udformningen af dens bemærkelsesværdige horn. Begge køn bærer disse meget unikke horn dog er hannernes markant kraftigere.

 
 
 
 
 
Impala

Trofæjagt efter Southern Impala er på dagsordenen for næsten enhver jæger, der sætter foden på det afrikanske kontinent. Impala-kød er kendt for at være noget af det mest velsmagende i Afrika.

 
 
Jackal, Black Backed

Black Backed Jackal findes i hele det sydlige Afrika. Den eneste bemærkelsesværdige forskel mellem hannen og hunnen, er at hannerne vejer lidt mere.

Klipspringer

Klipspringeren adskiller sig fra de andre små antilope ved af have store sorte "tåre kanaler" placeret i de indre hjørner af øjenkrogene. Det er kun hannerne der bærer horn.

Kudu, East Cape

Kuduen er af mange vurderet som Sydafrikas mest eftertragtede trofæ. Kuduen er en stor majestætisk antilope, med lange spiralhorn. Det er kun hannerne der har horn. Lokalt har den fået tildelt øgenavnet "The Grey Ghost", grundet dens grålige farvenuancer og evne til at forsvinde i selv små buske.

Lechwe, Red

Dette eftertragtede trofæ, findes i store bæredygtige flokke i vores partners nærtliggende jagt-koncession, hvor trofækvalitet er helt i topklasse. Normalt er oprindelsesområderne for Red Lechwe i Okavango Deltaet i Botswana og Caprivi Strip i Namibia

 
 
 
 
Monkey, Vervet

Den Sydafrikanske Vervet Monkey, er udbredt over det meste af Sydafrika, hvor der findes en stor bestand. I daglig tale, kaldes denne abe for (Blue ball), grundet hannernes ekstrem blå testikler

 
Nyala

Nyalaen er et elegant og farverigt medlem af spiral-horns antiloperne. Normalt er den hjemmehørende i Zululand. I dag findes der dog en stærk bestand i Eastern Cape Provinsen. Arten er tæt forbundet med Bushbuck. Nyalaen vurderes af mange jægere, for at være et af de smukkeste trofæer i Sydafrika

 
 
Oryx (Gemsbok)

Oryx (Gemsbok), er et enestående tilpasningsdygtigt dyr. Den leve primært i åbent terræn, og kan overleve i de hårdeste omgivelser som ekstreme ørkenområder. Den stammer oprindeligt fra Kalahari, og kan overleve uden vand i måneder.

 
 
Oryx, Scimitar Horned

Scimitar Horned Oryx er en spændende vildtart, som oprindeligt kommer fra dens primære levested i ørkenområderne i landene: Algeriet, Burkina Faso, Chad og Egypten. I dag finders der ligeledes en bestand i Karoo-ørkenen i Eastern Cape provinsen i Sydafrika

Ostrich

Strudsen er udbredt over store dele af det sydlige Afrika og har kun to tæer, en meget lang hals og meget lange ben. Dens hals og hoved er dækket med fine dun, mens dens ben er nøgne. Hannerne er sorte i farven, hvorimod hunnen overvejende er grå.

 
Porcupine

Porcupine (Hulepindsvin) er store gnavere på op til 16 kg. De har dele af kroppen dækket af lange børster og pigge. Piggene, som kan blive op til 50 cm lange, har forsvarsfunktion og kan brække af og gennemtrænge en angribers hud.

 
Reedbuck, Common

Common Reedbuck er en mellemstor antilope, som normalt findes i nærheden af ​​vand. Kun hannerne har horn, som generelt er korte, stærkt rillede og let buet fremad. Farven varierer fra gullig til grå-brun

Reedbuck, Mountain

Mountain Reedbuck er en mellem-stor antilope, som generelt findes i bjergrige stenede områder, med stejle skråninger. Kun hannerne har horn, som er korte, stærkt rillede og let buede fremad. Mountain Reedbuck er grå-brune i farven

 
 
 
 
Sable

Sable antilopen har fået dens navn efter dens sorte farve. På det lokale sydafrikanske sprog (afrikaans) er dens navn (Swartwitpens), hvilket betyder sort. Det er kun tyrene, som får den smukke sorte farve. Hunnerne og unge dyr, bliver ikke sorte, men derimod har de en mørk rødbrun farve

Springbuck, Black

Black Springbusk (Sort Springbuck) er en variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Springbuck vurderes af mange jægere, for at være den smukkeste sydafrikanske gazelle. Springbuck er valgt som national-dyret i Sydafrika.

 
Springbuck, Common

Common Springbuck vurderes af mange jægere, for at være den smukkeste sydafrikanske gazelle. Springbuck er valgt som national-dyret i Sydafrika. Dens navn betyder "jump buck", en nøjagtig beskrivelse af dens reaktion når den bliver skræmt og flygter.

Springbuck, Copper

Copper Springbuck (Kobber Springbuck) er en sjælden variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Side By Side Safaris, har som nogle af de første safariudbydere i Sydafrika, fået mulighed for at tilbyde jagt efter denne smukke springbuck-variant.

 
 
Springbuck, White

White Springbuck (Hvid Springbuck) er ikke en albino, men blot en variation/mutation i farven fra Common Springbuck. Springbuck vurderes af mange jægere, for at være den smukkeste sydafrikanske gazelle. Springbuck er valgt som national-dyret I Sydafrika

Springhare

Den sydafrikanske springhare er Sydafrikas svar på en lille kænguru. Springharen hører til familien af gnavere. De har en kropsvægt på 3-4 kg, en kropslængde på 36-43 cm og en halelængde på 40-48 cm.

Steenbok

Steenbok er en vildtart, som af jægere normalt udtales "steinbok". Dette kan ofte føre til en smule sprogforvirring. Steenbok er den største af mini antiloperne i Sydafrika. Disse smukke små antiloper findes i vid udstrækning på de åbne savanne-områder

 
 
Vaal Rhebok

Vaal Rhebok er en mellemstor antilope, grå-brun i farven med tykke, uldne hår. Den Lever på nogle af de højeste bjerge der findes i Eastern Cape i Sydafrika.

Warthog

Warthog (Vortesvin) er et meget populært jagttrofæ for mange. Vortesvin favoriserer åbent terræn, vandhuller og udtørrede flodsenge. De ses ofte græsse på nyligt spiret græs. Navnet kommer fra vorterne i deres ansigt, to på hunnernes og fire på hannernes.

Waterbuck, Common

Waterbuck er en af ​​de største afrikanske antiloper, og som dens navn antyder, er dens levested aldrig langt fra vand. Normalt ses Waterbuck i små flokke på omkring 12 dyr. Denne temmelig store antilope er for det meste en græsæder.

Wildebeest, Black

Ved første øjekast kan jagt efter Black Wildebeest virke “temmelig let”, da den åbne slette, hvor den lever, gør den forholdsvis let at finde. Dog kan jagten være yderst vanskelig, da Black Wildebeest har fremragende sanser og dens flokinstinkt gør jagten spændende.

Wildebeest, Blue

Blue Wildebeest findes ofte græssende på savannen, men dens levested er i lige så høj grad i bjergrigt tæt terræn. Dens gamle levesteder er svundet meget, dog findes stadig en stor bestand i Afrika.

 
 
Zebra, Burchell´s

Burchell´s Zebra kan findes i de sydlige afkroge af Cape provinsen i Sydafrika, mens Hartmann´s Zebra oprindeligt var koncentreret i de vestlige dele af Namibia. Både Cape Mountain Zebra og Hartmann´s Zebra samt Burchell´s Zebra, findes i dag i stort antal.

 
 

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: