Bjørnejagt med hunde.

Vores lokale outfitter i British Colombia er erfaren og jager med et yderst veltrænet hundeteam. Netop ved jagten med hunde opnås den højeste succesrate, nemlig 100% succes på sortbjørn ved alle afholdte jagter på en varighed af 6 jagtdage. Samtidig får du en jagt spækket med action og spænding og den bedste succesrate i branchen.

Kort fortalt, kan vi her med stolthed sige, at vi tilbyder førsteklasses jagt i et af de bedste jagtområder til netop jagt på sortbjørn. Der er tale om et meget kuperet område, ofte i tæt skov.

 

Du flyver fra København til Toronto og herfra videre til Vancouver. I lufthavnen mødes med vores lokale PH, som vil tage dig på en lang køretur ca. 3 timer nord for Vancouver.

Opholdet er inkl. fuld forplejning, og uanset hvor du kommer til at bo, er der tale om ganske simple jagthytter i naturen, og forplejningen er ikke gourmet.

Vi mener, der er tale om ”First Class Hunting”, da vi leverer et førsteklasse produkt, hvad angår jagten, som er det primære for at opnå det perfekte resultat.

Såfremt der er ledsager med, er prisen 50%. Dog skal du have en forholdsvis god fysik, da jagten ofte foregår i et højt tempo, og du vil opleve meget lange vandringer under jagten.

Priser pr jæger:

2:1 35.000,- ekskl. flybillet.

1:1 45.000,- ekskl flybillet

En flybillet ligger på ca. kr. 5.000,- pr. person afhængigt af afrejsetidspunkt.

 

Prisen inkluderer følgende:

Transfer til og fra lufthavnen i Canada, fuld forplejning under hele opholdet (simpel forplejning og indkvartering), skinning og saltning af trofæ(klar til hjemtransport), licens til afskydning af 1 stk sortbjørn, PH og leje af hundeteam, al kørsel under opholdet.

Ekskl.:

evt. leje af riffel (kr 1.000,-)

Drikkepenge (ca. 400 canadiske dollars (2.000,-)

Eventuel ekstra licens til bjørn (kr. 12.000,-) hvis du ikke skyder bjørn nr 2 får du 10.000,- tilbage. Dette anbefales da man ofte vil opleve at bjørnen er skudt allerede en af de første dage. 

 

Pumajagt er også en mulighed, ring og hør nærmere.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: