• Fuglejagt Hagljagt af højeste kaliber
  • Fuglejagt Hagljagt af højeste kaliber
  • Fuglejagt Hagljagt af højeste kaliber
  • Fuglejagt Hagljagt af højeste kaliber

FUGLEJAGT I Sydafrika i VERDENSKLASSE

 

Fuglejagt for feinschmeckere

Du flyver fra Danmark til Sydafrika, nærmere bestemt Bloemfontein, hvor mængden af trækkene duer (Rock Pigeons) er helt enorm.

Her kan du se frem til en jagt i absolut verdensklasse. Området er endvidere enestående, når det kommer til jagt på bl.a. Cape Turtle Doves og Gunnitfowl (perlehøns). 

På ankomstdagen transporteres du direkte til den lokale farm ved Bradsford for indkvartering, dine våben kontrolleres, og der gøres klar til næste dags duejagt - (ved tidlig ankomst er jagt ofte mulig på førstedagen).
Inden og efter jagt anbefaler vi, at du nyder stedets hyggelige atmosfære og slapper af ved swimmingpoolen.

Inden middagen om aftenen gennemgår PH’en jagten i detaljer, og efter et veltillavet herremåltid er der lagt op til at gå tidligt i seng, så man er frisk og veludhvilet til den kommende dags jagt

 

En typisk Jagtdag på Rock Pigeons - all inclusive

Tidligt om morgen drages afsted til udvalgte majs- og solsikkemarker, hvor der gøres klar med skjul inden jagten. Efter morgentræk spises en god frokost i det fri, og efter en tidlig frokost går turen atter til markerne for endnu et træk. 

Vores erfaring er, at de fleste foretrækker følgende kombination: 5 dages jagt fordelt på henholdsvis Rock Pigeons og Gunnitfowl. Dette for afvekslingens skyld, men også for at skulderen kan få hvile, da du uden problemer kan bruge 500 patroner på en god dags Rock Pigeon-jagt.

Såfremt I ønsker det, kan der ofte kombineres med perlehøns inden duejagten og ligeledes om eftermiddagen. Her er der også mulighed for at jagte bl.a. vagtler og frankoliner.

Andejagt og gåsejagt er også en mulighed, men er sæsonbetonet.

All inclusive-jagten omfatter al transport i Sydafrika, patroner og drikkepenge. Dog skal man selv betale for drikkevarer i baren.

Såfremt du ønsker at leje våben, bedes du venligst give besked senest 3 måneder inden afrejsen til Sydafrika, dog anbefaler Summit Tours, at du til denne jagtform selv medbringer egne våben. Dette af hensyn til antallet af reelle træf, men også på grund af det vigtige i, at dit våben passer, når der skal afgives en stor mængde skud.

Patroner købes på stedet, hvis du skyder med kaliber 12 eller 20.

OBS.: Halvautomater er ulovlige i Freestate, du kan således ikke medbringe dit halvautomatiske jagtgevær til fuglejagten.

 

Priser

Prisen pr. dag pr. person ved min. 3 deltagere ekskl. flybillet og transfer - Kr. 3.500,-, Der beregnes halv pris på ankomstdagen og afrejsedagen.

Prisen for fly ligger mellem kr 6.000 og 7.500, men kan svingere mere omkring højtider.

 

Sæsoner for fuglejagter i Free State

Rock Pigeons - 1. februar - 15. april

Øvrige fuglearter inkl. Rock Pigeons - 15. april - 31. august
Egyptiske gæs, Spurwing gæs, Perlehøns (Gunnit Fowl), Water Fowl (Ænder), Franklin Fowl, vagtler og Cape Turtle Doves.

Det er naturligvis muligt at kombinere alle fuglearter, men for ledige datoer så hør nærmere.

Lodgen

Lodgen ligger ca. 30 km nord for Bloemfontein ved den lille by Bradsford.

Denne er udgangspunktet for en fantastisk fuglejagt.

Der er flere værelser på lodgen. Foretrækker I at bo for jer selv, er det muligt i et fint nabo-gæstehus med plads til fire til fem personer. Her får I eget køkken med mulighed for at lave kaffe m.m., når I har lyst.

Opholdet er med fuld forplejning inklusive drikkevarer til maden og består fx af: En let morgenmad, brunch i det fri, sandwich om eftermiddagen, stor middag om aftenen samt diverse snacks. Dog skal der betales for drikkevarer i baren.

Varmepumpe i hvert rum kan både varme og fungere som aircondition. Der er fuld mobildækning og internet på lodgen.

Værtsparret Carine og Carel sørger for både jagt og forplejning er i topklasse.

 

Ring allerede i dag og hør mere om fuglejagt i verdensklasse på telefon +45 70 234 777 eller send en mail på info(sneble)summittours.dk

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: