• 5 Stjernet Lodge Den mest eksklusive jagtlodge i Sydafrika
  • Fantastisk jagt Intensiv og velplanlagt jagt af højeste kaliber
  • Fuglejagt for feinschmekere og alle andre i Sydafrika
  • 4 Stjernet jagt Ophold og jagtoplevelser af høj kvalitet i Sydafrika
  • Jagt i Grønland The Arctic Five
  • Jagt i Canada Første klasses bjørnejagt

5 stjernet lodge (Karoo)

5 stjernet jagt, oplevelser og lodge

Jagt og ophold på højeste niveau. Her er alt planlagt i mindste detalje fra forplejning til jagten på det enkelte trofæ.

4* stjernet jagt ved Alexandria

4 Stjernet jagt og lodge i Eastern Cape

Prøv vores 4 stjernede helhedsoplevelse (jagt, planlægning og lodge) ved Alexandria. Første klasses oplevelser til gode priser.

Fuglejagt i verdensklasse

Fuglejagt af højeste kaliber

Prøv jagten på duer, ænder, gæs og perlehøns i sydafrika og få fuglejagt af den højeste kaliber.

Oceana Beach

Luksus resort ved kysten

Dette hotel/vildtreservat er en fantastisk oase af ro, beliggende tæt ved det Indiske Ocean. 

Det utroligt smukke, private vildtreservat byder på giraffer, bøfler, næsehorn og meget mere!

Rovos - Pride of africa

Det mest luksuriøse tog i verden

I juni måned hvert år kan du komme med på den ultimative jagtoplevelse med luksustoget gennem Sydafrika, hvor der vil være jagt i topklasse undervejs på hele ruten.

Fotosafari

Skræddersyede naturoplevelser

Fotosafari kombineres ofte med vores øvrige jagtrejser, men drømmer du om at opleve det enestående Sydafrika igennem linsen, skræddersyr vi et professionelt og eksklusivt program til dig.

Summit Tours - Specialisten på eksklusive jagtrejser til Sydafrika

Vi tilbyder alle jagtrejser individuelt og du kan naturligvis altid tilkøbe ekstra ophold som eks. vis. Oceana Beach, Rovos Rail, leje bil så du kan køre til Cape Town og meget mere.

Vi tilbyder det bedste produkt i form af lodge i Sydafrika, gennem vores samarbejdspartner ved Side by Side Safaris, nemlig det eneste rigtige 5 stjernede jagt produkt til Sydafrika.

Vores Samarbejdspartner Leon Hough er lokal outfitter og har mange års erfaring. Leon er indgået i partnerskab med Summit Tours og står 100% for vores 4 stjernede produkt til Alexandria.

Caral og Carine er et par, som over de sidste 25 år har planlagt fuglejagter i Sydafrika, Caral er kendt i Sydafrika, som den mand der leverer det bedste produkt indn for fuglejagt. Derfor har vi lavet et samarbejde, da Summit Tours kun leverer det bedste fra hylden.

 

BEMÆRK!

Vi skræddersyr alle rejser efter dine ønsker, hvor du kan vælge mellem at bo på vores luksuriøse fire- og femstjernede lodges, og har du særlige individuelle ønsker og krav, kan vi i stor udstrækning også efterleve det. Vi har også bushlodge, hvis du bare vil på jagt og ikke går op i hvordan du bor og hvad du spiser.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: