Leopardjagt

LEOPARDJAGT

Blandt vores gode samarbejdspartnere er den mest succesfulde PH på leopardjagt i det sydlige Afrika. PH**en jager leoparderne med sine berømte game hounds – en utrolig spændende jagtform med en meget høj succesrate.

Jagterne foregår I landet Zimbabwe, i et berømt leopardområde, tæt ved grænsen til Sydafrika. I netop dette berømte jagtområde (Matobo), nedlægges årligt flere leoparder i den absolutte verdensklasse. For at få optimal success med en leopardjagt er det nødvendigt, at vores leopard-samarbejdspartner, pre-baiter, inden jægeren ankommer til campen. Det skaber vished om, hvor der er aktivitet fra store leoparder. Ved jægerens ankomst til campen, vil jægeren ofte starte ud med at skyde ”plains game” for at sikre tilstrækkelig Leopard-Bait.   

Det kræves, at man afsætter 14 jagtdage for at sikre optimal success med leopardjagten. Til leopardjagter i Zimbabwe, er det et lovkrav, at en regeringsperson ”Game Scout”, er tilstede under hele jagten. Hunde-team: Der jages i 10 dage med det professionelle hundeteam, som normalt består af cirka 15 top-kvalificerede Mapassa big game hounds. 

Kontakt os venligst på +45 70 234 777 eller send en mail på info(sneble)summittours.dk og hør nærmere om muligheden for at deltage i en leopardjagt i Sydafrika.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: