Leopardjagt

LEOPARDJAGT

Blandt vores gode samarbejdspartnere er, som i dag anses for at være den mest succesfulde PH på leopardjagt i det sydlige Afrika. PH**en jager leoparderne med sine berømte game hounds – en utrolig spændende jagtform med en meget høj succesrate.

Jagterne foregår I landet Zimbabwe, i et berømt leopardområde, tæt på grænsen til Sydafrika. I netop dette berømte jagtområde (Matobo), nedlægges årligt flere leoparder i den absolutte verdensklasse. For at få optimal success med en leopardjagt, er det en nødvendighed at vores leopard-samarbejdspartner, pre-baiter, inden jægeren ankommer til campen, så der er vished om, hvor der er aktivitet fra store leoparder. Ved jægerens ankomst til campen, vil jægeren ofte starte ud med at skyde ”plains game”, for at sikre tilstrækkelig Leopard-Bait.   

Det kræves at man afsætter 14 jagtdage, for at sikre optimal success med leopardjagten. Til leopardjagter I Zimbabwe, er det et lovkrav, at en regerings-person ”Game Scout”, skal være tilstede under hele jagten. Hunde-team: Der jages I 10 dage med det professionelle hundeteam, som normalt består af ca. 15 top-kvalificerede Mapassa big game hounds. 

Kontakt os venligst på +45 70 234 777 eller send en mail på info(sneble)summittours.dk og hør nærmere om muligheden for at komme på leopardjagt.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: