Oceana Beach Luksus resort ved kysten

Oceana Beach & Wildlife Reserve

Dette hotel/vildtreservat er en fantastisk oase af ro beliggende tæt ved det Indiske Ocean, omkring en times kørsel fra Port Elizabeth. Det utrolig smukke, private vildtreservat byder på giraffer, bøfler, næsehorn og meget mere! 

Indkvarteringen er uovertruffen luksus. Værelserne er alle rummelige med kingsize senge, dejligt glas-badeværelse med lækker jacuzzi og brus. Hvert værelse har privat terrasse med panoramaudsigt med dyr der kommer og drikker ved vandhuller med det glitrende hav i baggrunden. 

Her er smilende og glade kokke, tjenere, bartendere og værter, som vil gøre deres ypperste for at imponere gæsterne. Har man specielle ønsker, vil de forsøge at virkeliggøre dette ned til mindste detalje. Ønsker man en privat middag, fra det 5-stjernede køkken, med levende lys på dækket eller på stranden, vil dette blive arrangeret af personalet.Er man en større familie eller nogle vennepar, er der mulighed for at bo i et fælles hus, helt for jer selv, med eget servicepersonale og privat kok.


På Oceana Beach er der virkelig mulighed for at forkæle sig selv med wellness-behandlinger, fitness og meget andet. 
Der er mulighed for eksklusive game-drives i reservatet. Desuden mulighed for forskellige både vand- og landbaserede aktiviteter.
Her har man virkelig mulighed for at opleve, hvad virkelig forkælelse er!

 

 

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: