Produkter De største jagtoplevelser

5 stjernet lodge (Karoo)

5 stjernet jagt, oplevelser og lodge

Jagt og ophold på højeste niveau. Her er alt planlagt i mindste detalje fra forplejning til jagten på det enkelte trofæ.

4* stjernet jagt ved Alexandria

4 Stjernet jagt og lodge i Eastern Cape

Prøv vores 4 stjernede helhedsoplevelse (jagt, planlægning og lodge) ved Alexandria. Første klasses oplevelser til gode priser.

Fuglejagt i verdensklasse

Fuglejagt af højeste kaliber

Prøv jagten på duer, ænder, gæs og perlehøns i sydafrika og få fuglejagt af den højeste kaliber.

De bedste i Sydafrika

Hos Summit Tours kan du finde det bedste produkt i Sydafrika, du kan finde mere almindelig jagt, men stadig på højt jagtplan og et godt service nivau.

Vi tilbyder alle jagtrejser individuelt og du kan naturligvis altid tilkøbe ekstra ophols som eks. vis. Oceana Beach, Rovos Rail, bil så du kan køre til Cape Town og meget mere.

Vi tilbyder det bedste produkt i form af lodge i Sydafrika, gennem vores samarbejdspartner ved Side by Side Safaris, nemlig det eneste rigtige 5 stjernede jagt produkt til Sydafrika.

Vores Samarbejdspartner Leon Hough er lokal outfitter og har mange års erfaring. Leon er indgået i partnerskab med Summit Tours står 100% for vores 4 stjernede produkt til Alexandria.

Caral oG carine er et par som over de sidste 25 år har planlagt fuglejagter i Sydafrika, Caral er kendt i Sydafrika som den mand der leverer det bedste produkt. Derfor har vi lavet et samarbejde, da vi kun leverer det bedste fra hylden.

Med vores produkt tager vi gerne diskutionen op, med andre der påstår det modsatte.

Vil du vide så ring til os nu på 45 70 234 777 eller send en mail på info(sneble)summittours.dk

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: