Leopardjagt

Leopardjagt er en yderst spændende jagtform, hvor den professionelle jæger bruger lang tid på forarbejdet og med at baite op for at finde ud af, hvor leoparden holder til. Der er flere gode områder til leopardjagt omkring destinationen.

Jagten på leoparden begynder med hunde, og herefter er det op til dig som jæger at være parat, når du bliver tilgodeset af jagtgudinden Diana. 

Vil du vide mere om leopardjagt, og hvad vi kan tilbyde, så ring til os nu på 45 70 234 777 eller send en mail på info(sneble)summittours.dk

 

Elefantjagt

Er drømmen at komme på elefantjagt, så kan den udleves i Zimbabwe. Vores samarbejdspartner leverer en fantastisk oplevelse på en god gammel elefant.

Inden din ankomst til destinationen har vi naturligvis sørget for alt, herunder at få en licens til elefanten. Denne licens giver dig tilladelse til at nedlægge elefanten, at få den behandlet hos konservatoren og at sende stødtænderne hjem til Danmark.

En elefant er utroligt klog og derfor et svært dyr at jage. Du vil komme til at gå meget og i raskt tempo, indtil den helt rigtige står foran dig.

Vil du vide mere om elefantjagt, og hvad vi kan tilbyde, så ring til os nu på 45 70 234 777 eller send en mail på info(sneble)summittours.dk

 

Løvejagt

Ordet løvejagt vækker hos de fleste tanker om eventyrlige historier. Hos Summit Tours har vi gjort alt, vi kan, for at leve op til de gode historier, og samtidig gør vi alt for, at alle de dårlige forbliver rygter.

Vores samarbejdspartner i Sydafrika har hele det rigtige setup, som gør, at du kan få en fantastisk oplevelse. En oplevelse, hvor du får rig mulighed for at få pulsen op og komme på en rigtig jagt efter Afrikas største rovdyr.

En løvejagt kræver naturligvis licens, og alle løver skydes efter de højeste etiske og bæredygtige regler. Ofte kan du jage både en hanløve og en løvinde. Dette afhænger selvfølgelig af områderne, dog er chancerne store, idet vi kender nogle af de bedste steder til løvejagt i Sydafrika.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: