Velkommen til Otterskloof

 

Lodgen her er beliggende i kæmpe naturområde på ca. 29.000 ha. Hele dette område er åbent hvilket betyder at du slipper for alt det hegn der findes mange andre steder i Sydafrika.

Otterskloof er til dig der vægter jagten som det højeste. Alt her er tilrettelagt i mindste detalje, ejeren har været i gamet i over 60 år og ønsker kun det bedste af det bedste. I særdeleshed er der lagt vægt på jagt som Bøffel, Sabel, Roan og mange af de andre lidt mere specielle dyr i højsædet. Vil du have de bedste trofæer så sker det her.

Stedet har er helt specielt setup. Når du nedlægger dit drømmetrofæ, får du med det samme rettet på tøjet og så er det fototid, dette alt imens lodgen er blevet kaldt op og en transportvogn er på vej ud med personale som skal transportere dit trofæ til videre behandling i slagteriet.  
Herefter går turen til slagtehuset for at se forarbejdningen af dit trofæ, hvor du også kan se hvorledes både trofæ og kød forarbejdes. Og gæt hvad menuen er på om aftenen.

I korte træk er Otterskloof vores stærkeste produkt i forhold professionel jagt, hvor du får de bedste jagtoplevelser, super service fra gode trackere og skinnerne er meget professionelle. 

Lodgen:
Ikke nok med det meget professionelle setup på den jagtlige del, så er der meget god plads på lodgen med fine værelser, alle med bad, Aircon, WiFi, minibar og en lille terrasse. Der er daglig rengøring samt vaskeservice, fuld forplejning på lodgen som er god forplejning med traditionel morgenmad, frokost på lodgen eller i felten som er lavt på forhånd. Middagen er altid 3 retters og består oftest af vildt nedlagt på området.

Ydermere er her konferencerum, så der kan afholde virksomhedskonference for op til 30 personer.

Alt i alt et yderst godt produkt hvor du får fuld valuta for pengene.

 

PRISER & VILDTARTER

PRISER OPHOLD

Dagspriser pr. person:

Jæger 1:1 (ophold, forplejning, jagtdag med én PH) - Kr. 2.495,-

Jæger 2:1 (ophold, forplejning, jagtdag for 2 jægere med én PH) - Kr. 2.195,-

Observer (ikke jæger med på jagten, ophold og forplejning, eller ikke jagende dage) - Kr. 990,-

Big Five Jæger 1:1 (ophold, forplejning, jagtdag med to PH'ere) - Kr. 3.495,-

 

Våbenleje 4-stjernet lodge

    Leje af riffel pr. dag.  395,-
       
    Ammunition  
    Small - Medium riffel ammunition 20 stk. 295,-
    Stor - Magnum ammunition 20 stk. 595,-
    Haglpatroner 25 stk. 195,-

 

 

PRISLISTE 

Se prisliste her

Udflugter.:

Tigerreservat ikke langt fra lodgen. Her ser vi de vilde tigere blive fodret og ser hele processen fra de er helt små til de er klar til salg.

Dagsudflugt på nærliggende sø. Vi sejler ud i gummibåd for at finde en mindre strand til nogle hyggelige timer. Her griller vi, nyder solen og bader i det kolde vand. Afslutningsvis sejler vi rundt ved søbredden for at se de vilde antiloper der kommer ned til vandet for at drikke.

 

 

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: