Bo i femstjernet luksus, få kvalitetsjagt og hold ferie på en og samme tid.

Serapa (navnet på lodgen) et gammelt afrikansk ord og betyder “jagten” og forklarer med et ord hvad det hele drejer sig om. Ydermere har ejeren af Lodgen valgt at indrette lodgen med små villaer som alle har et har stort soveværelse og stort badeværelse med brus og badekar. Alle villaer er indrettet så der er udsigt over den lille sø der ligger foran lodgen, her kommer mange af de vilde dyr ind for at drikke om morgenen og sidst på dagen, og den fantastiske natur kan nydes direkte fra villaens egen terrasse eller fra swimmingpoolen ved hovedbygningen.
Alle villaer lige op ad lodgen og et stisystem med fliser, gør at man kan gå i bare tæer til lodgen, men har du lyst, kan du også blive kørt i en lille golfbil til villaen. Der er også mulighed for servering I egen villa hvis man ønsker at trække sig tilbage fra. Ydermere er der Aircondition, minibar og privat overdækket terrasse.
Tidligt om morgenen kan man høre løverne brøle og se næsehornene drikke af søen. Et elektrisk hegn sørger naturligvis for at de vilde dyr holder sig på den rigtige side af hegnet, hvilket betyder at du fra terrassen kan se de vilde dyr på ganske få meters afstand.

Lodgen kan bookes så der er andre gæster på lodgen, men kan også bestilles privat så der ikke er andre gæster. Bolt spørg os og vi vil efterleve jeres ønsker.
Vinkælderen byder til hygge, men er også velegnet til et arrangement som fødselsdag eller måske konference hvis turen arrangeres af virksomhed.  

Her på stedet kan vi arrangere transport med bil fra Johannesburg. Transporttiden er ca. 4,5 timer i bil, men i de fleste tilfælde arrangerer vi privatfly direkte til lodgen. Vi informerer nærmere om priser ved forespørgsel. 

Familien Reyneke byder alle gæster velkomne, uanset om man er jæger eller ledsager introduceres alle til det 46.000 tdr. land store naturområde, som er en del af det store Kalahari. Området bruges både til jagt og fotosafari og stedet byder på noget til alle.
På lodgen er der butler/sturpige til alle værelser, alle lækre vine og andre drikkevarer indgår i prisen, dog kan der ved meget specielle ønsker komme ekstra betaling.

Dette fantastiske område I North West Provinsen af Sydafrika ligger direkte på grænsen til Botswana mod nord og Kalahari ørkenen mod vest. Et meget frodigt område med gode muligheder for næsten alle vildtarter der kan jages i Sydafrika. For ledsagerne kan der arrangeres flere udflugter eller hvis i alle ønsker det som en pause fra jagten.

På vores 5 stjernede lodge kan vi efterleve ethvert krav om jagt og ophold i ultimativ luksus og med både fokus på jagt og ledsager kan vi tilbyde nogle af de mest fantastiske naturoplevelser, gourmet forplejning samt service på det højeste niveau.

 


Priser

5 STJERNEDE PRISER & VILDTARTER

PRISER OPHOLD

Dagspriser pr. person:

Jæger Storvildt (ophold, forplejning, jagtdag med én PH og en Storvildts PH) - Kr. 4.500,-

Jæger 1:1 (ophold, forplejning, jagtdag med én PH) - Kr. 3.500,-

Jæger 2:1 (ophold, forplejning, jagtdag for 2 jægere med én PH) - Kr. 2.500,-

Observer (ikke jæger med på jagten, ophold og forplejning, eller ikke jagende dage) - Kr. 1.900,-

 

PRISLISTE
Download prisliste på trofæer HER

UDFLUGTER:

Vi kan tilbyde flere spændende udflugter for både jægere og ledsagere, blot spørg os.

 

FLY

TYPE 1

Aircraft              : Cessna 402C

Passengers       : 5

Crew                 : 1

Luggage            : 12KG

Routing             : OR Tambo Johannesburg – Serapa

Cost                 :  Kr. 17.000,-

 

TYPE 2

Aircraft              : King Air 200

Passengers       : 9

Crew                 : 2

Luggage            : 20KG

Routing             : OR Tambo Johannesburg – Serapa

Cost                 :  Kr. 25 800,-

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: