Jagtrejse destinationer - Summittours

Destinationer

EVENTYRET STARTER HER!

Vores destinationer er udvalgt til at kunne give dig jagtoplevelser på første klasse. 

Sydafrika

Summit Tours er specialisten i Sydafrika og kan levere alt fra storvildtsjagt til de bedste lodges i Sydafrika, kort fortalt, vil du have det bedste, så finder du det her!

Danmark

Den danske jagt er noget helt særligt. Selvom mange drager ud i verdenen, for at gå på jagt, har mange stadig et særligt forhold til, at gå på jagt i Danmark. 

Ungarn

Hvad enten du er til klassiske fuglejagter, intense pürch, adrenalin pumpende drivjagt eller helårs-jagten på Mouflon og vildsvin, så Ungarn noget for dig!

Polen

Polens centrale placering i Europa gør, at de fleste polske jagtområder ligger blot 3-6 timers kørsel fra Danmarks grænse, hvilket også gør landet til en af danskernes foretrukne jagtdestinationer.

Canada

Nedlæg første klasses trofæer i Canada på de fantastiske vildtarter Bjørn, Sneged, Puma, Moose, samt mange andre. En spændende og udfordrende jagtrejse som er noget helt i særklasse.

Skotland

Oplev vidunderlige Skotland! Vi har fået et samarbejde, sammen med en af Skotlands dygtigste udbydere, og vi kan derfor tilbyde bukkejagt og jagt på de eftertragtede Skotske hjorte.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!