Sortbjørn - Summittours

Sortbjørn

Canada

JAGTREJSER TIL NORDAMERIKA

Bjørnejagt med hunde.

Vores lokale outfitter i British Columbia er erfaren og jager med et yderst veltrænet hundeteam. En jagtform hvor du fra det ene øjeblik med ro og fred, pludselig springer over i denne actionprægede jagtform. Netop ved jagten med hunde, opnås den højeste succesrate på jagt på sortbjørn, ved alle afholdte jagter på en varighed af 6 jagtdage. Samtidig får du en jagt, spækket med action og spænding.

Turen kort fortalt

Kort fortalt, kan vi her med stolthed sige, at vi tilbyder førsteklasses bjørnejagt i Canada/Nordamerika i et af de bedste jagtområder til netop jagt på sortbjørn. Der er tale om et meget kuperet område, ofte i tæt skov.

Du flyver fra enten København eller Billund til Vancouver med en mellemlanding i europa. Fra Vancouver er der en kort flyvetur til Kamloops, som ligger nordøst for Vancouver. I lufthavnen mødes du med vores lokale PH, som vil tage dig på en køretur ca. 2 timer nordøst for Kamloops, hvor vi har to forskellige Camps.

Opholdet er inkl. fuld forplejning, og uanset hvor du kommer til at bo, er der tale om ganske simple jagthytter i naturen, og forplejningen er ikke gourmet, men vi har kok på som sørger for morgenmad, sandwich til madpakken og stort aften måltid hver dag.

Her er der er tale om ”First Class Hunting” i Canada, da vi leverer et førsteklasses produkt, hvad angår jagten, som er det primære for at opnå det perfekte resultat. Kort fortalt, vores oplevelse er at alle får en bjørn, og flere allerede på 1 eller anden dagen. Derfor anbefaler vi at man køber “tag” nr to til Sortbjørn. Dette betyder at har du skudt bjørnen allerede den første dag, kan du jage nr to. Bjørn nr to koster et “tag” til 1.500. kr og trofæafgiften er kr. 10.500,- som du selvfølgelig kun betaler, hvis du har skudt bjørnen.

Skulle du mod forventning og alle odds ikke få ram på en sortbjørn under dit ophold. Kan der i visse tilfælde tilbydes et nyt ophold gratis. Hermed lover vi næsten at du altid har dit sortbjørne trofæ med hjem.

Såfremt der er ledsager med, er prisen 50% af prisen for jagt 1:1.

Du skal forvente at jagt i Canada ofte foregår i et højt tempo, og du kan opleve meget lange vandringer under jagten, men man behøver naturligvis ikke være atlet for deltage i vores jagtrejser til Nordamerika

Priser ophold

Priser pr jæger: Pris DKK
2:1 ekskl. flybillet.
Kr. 35.000,-
1:1 ekskl. flybillet
Kr. 40.000,-

En flybillet ligger på ca. kr. 6.000,- pr. person afhængigt af afrejsetidspunkt og bestilles af Summit Tours.

Summit Tours Anbefaler jagt 2:1 og kan maksimalt have 4 jægere ad gangen da vi råder over 2 hundeteams.

Prisen inkluderer følgende:

  • Transfer til og fra lufthavnen i Canada
  • Fuld forplejning under hele opholdet (simpel indkvartering)
  • Skinning og saltning af trofæ(klar til konservator)
  • Licens til afskydning af 1 stk sortbjørn
  • PH og leje af hundeteam
  • Al kørsel under opholdet.

Ekskl.:

  • Alkohol som købes ved ankomsten i den lokale spiritus forretning. (køb nu rigeligt, der er kun denne mulighed)
  • Evt. leje af riffel (kr 1.000,-) Vi anbefaler at man medbringer eget våben med kikkert fra minimum 3 x forstørrelse, da du ofte skyder bjørnen på kort afstand.
  • Drikkepenge (ca. 400 canadiske dollars (2.000 kr,-))
  • Eventuel ekstra licens til bjørn (kr. 12.000,-) hvis du ikke skyder bjørn nr 2 får du 10.500,- tilbage. Dette anbefales da man ofte vil opleve at bjørnen er skudt allerede en af de første dage.

Knæk og bræk

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!