Jagtrejser Polen - Summittours

Polen

Polen

Jagt i Polen

Polens centrale placering i Europa gør, at de fleste polske jagtområder ligger blot 3-6 timers kørsel fra Danmarks grænse, hvilket også gør landet til en af danskernes foretrukne jagtdestinationer. Alle der tidligere har oplevet jagt i Polen ved, at når du først har været i Polen én gang, vender du tilbage år efter år.

Vi tilbyder jagt på særligt udvalgte revirer i hele Polen. Både private klubber og statsrevirer. Tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker, så finder vi det perfekte revir til netop din rejse. 

Top revir

Bukkejagt i Torun

Jagt

Bukkejagt

Kronhjortejagt

Gode jagt muligheder

Polen er kendt for deres gæstfrihed, solide måltider og ikke mindst deres tætte bestand af Råvildt, Kronvildt, Dåvildt Muflon og ikke mindst Vildsvin. Revirerne ligger i størrelsen fra 6000 ha og op efter. Disse kæmpe revirer giver følelsen af næsten uendelige enge, skove og marker, hvilket genererer stærke trofæer og uforglemmelige oplevelser. En følelse, som kun forstærkes af de professionelle guiders viden og knowhow, der blot viser, at de har jagten helt inde under huden, og kun ønsker at guide dig frem til dit drømmetrofæ.

Vores revirer kan tilbyde alt fra den stille pürch på Råbukken, intens drivjagt, Kron- og Dåhjorte i brunst eller natjagt på Vildsvin. Ja, alt hvad enhver jæger kan ønske sig og trofæer i alle størrelser!

Når du rejser med Summit Tours, vil der altid være en tolk med på vores ture. Tolken er fast tilknyttet de rejsende jægere, og står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Vores tolke har jagttegn og er selv aktive jægere. Når du er på jagtrejse i Polen, indlogeres du oftest på et hotel, men det er også muligt at blive indlogeret i B&B eller i et af klubbernes huse.

Vi har nøje udvalgt de steder, hvor der overnattes. Det er vigtigt for os, at transporttiden fra overnatningsstedet til jagtreviret er så kort som muligt. Du bor derfor centralt placeret i reviret på de fleste af vores destinationer. Du er altså på jagt fra samme øjeblik, at du forlader hotellet.

Som altid, vil vi personligt gerne stå i spidsen for, at alle på turen får en god og uforglemmelig oplevelse. På udvalgte ture tilbyder vi derfor ledsagelse af en medarbejder fra Summit Tours.

JAGTTID

Kronhjort: 21. august – 28.februar
Dåhjort: 1. september – 28. februar
Råbuk: 11. maj – 30. september
Vildsvin: Hele året

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!