Skotland - Summittours

Skotland

Skotland

JAGT I Skotland

Skotland er en enestående, naturskøn og spændende rejsedestination. Her er der mulighed for at opleve de fire årstider, på blot en time. Her er smukke bjerge, frodige dale og prægtige svungne floder. Er du til nostalgiske bygninger – dejlig mad og ikke mindst verdens bedste whisky, så er Skotland din destination.

Jagt

Bukkejagt

Bukkejagt

Højlandshjorte

Dåhjorte

Fuglejagt

tilbud

Se vores åbningstilbud

Endeløse vidder, smukke stendiger, bjerge og frodige dale.
Det er hvad der beskriver Skotland.

Vi har indgået et samarbejde med en af Skotlands førende udbydere inden for jagt – og det er vi stolte af!

Vejret

Skotlands vejr minder på mange måder om det danske. Det er dog ikke ualmindeligt at opleve de fire årstider på blot en time, hvis man beinder sig i højlandet. Her kan bjergene byde på alt lige fra høj solskin, til tæt tåge, på få minutter.

REJSE- OG AFBESTILLINGSFORSIKRINGER

Summit Tours’ rejsebetingelser: HUSK at bestille dine rejse og afbestillingsforsikringer ved bestillingen. Spørg os endelig hvis du er i tvivl.

VACCINATIONER MV.

Summit Tours anbefaler følgende vaccinationer: Det anbefales altid, at man selv kontakter egen læge inden afrejse, for nødvendige vaccinationer og for at få råd, vejledning og opdateret vaccinations information.

www.vaccinationer.dk

FLYTRANSPORT

Summit Tours sørger naturligvis for, at flybilletten passer 100 % til rejsen. Ønsker I at medbringe egne jagtvåben til Skotland, anbefaler Summit Tours følgende flyselskaber: Swiss Airways, Turkish Airline eller Lufthansa, da disse endnu ikke har restriktioner med hensyn til jagtvåben og samtidig er yderst professionelle omkring håndtering. Der er en times tidsforskel mellem Danmark og Skotland.

HJEMTRANSPORT AF TROFÆER

Bukke kan transporteres i din rejsekuffert, medbring derfor bobleplast, så disse ikke tager skade. Hjorte bliver afhentet en gang om året, og transporteres herefter til Danmark.

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!