Sydafrika - Summittours

Sydafrika

Sydafrika

JAGT I SYDAFRIKA

Summit Tours – Specialisten i eksklusive jagtrejser til Sydafrika

Vi tilrettelægger alle jagtrejser til Sydafrika individuelt, og du kan naturligvis altid tilkøbe ekstra ophold som f.eks. Oceana Beach og Rovos Rail, ligesom du kan leje en bil, så du kan køre til Cape Town og meget mere.

Vi tilbyder de bedste jagt lodges i Sydafrika, det sker gennem vores samarbejdspartnere som tilbyder alt fra luksuslodge til noget af det billigste i Sydafrika. Vores primære område ligger i Eastern Cape provinsen. Vi kan også arrangere jagter i Northern Cape, freestate og North West provinsen. På vores hjemmeside ser du vores faste produkter, men vi kan meget mere end det. Derfor mener vi også at vi er specialister på Sydafrika og tilbyder derfor First Class Hunting.

Lodges

Thuru jagtlodge

Vaal River jagtlodge

Alexandria jagtlodge

Grahamstown

Otterskloof

Jagt

All-inclusive pakke

Gruppeturs pakke

De bedste i Sydafrika

Hos Summit Tours kan du finde det bedste produkt i Sydafrika. Du kan finde mere almindelig jagt, men stadig på højt jagtplan og med et godt serviceniveau.

Vi planlægger alle jagtrejser individuelt og du kan naturligvis altid tilkøbe ekstra ophold som f.eks. Oceana Beach og Rovos Rail, ligesom du kan køre bil til Cape Town og meget mere.

Vi tilbyder de bedste lodges i Sydafrika. Vores samarbejdspartner Leon Hough er lokal outfitter med mange års erfaring. Leon samarbejder med Summit Tours og står fuldt og helt for vores 4-stjernede produkt til Alexandria.

Parret Caral og Carine har over de seneste 25 år planlagt fuglejagter i Sydafrika. Caral er kendt som den mand, der leverer det bedste produkt. Derfor har vi indgået et samarbejde, da vi kun leverer det bedste fra hylden.

Med vores førsteklasses produkt tager vi gerne diskussionen op med dem, der påstår, at de kan overgå os.

Vil du vide mere om jagt i Sydafrika, så ring til os nu på +45 70 234 777 eller send en mail på info@summittours.dk.

Ved jagt i Sydafrika - bemærk

Vi skræddersyr alle jagtrejser efter dine ønsker. Du kan vælge mellem at bo på vores luksuriøse 3- til 5-stjernede lodges. Har du særlige ønsker og krav, kan vi i stor udstrækning også efterleve disse. Vi har også bushlodges, hvis du blot vil på jagt i Sydafrika og ikke går så meget op i, hvordan du bor og hvad du spiser. Husk en jagtrejse i Sydafrika planlægges, så det bliver din Safarioplevelse – du sætter begrænsningen.

Kombineres med

Udflugter

Skræddersyede naturoplevelser

Rovos - Pride of Africa

Det mest luksuriøse tog i verden

Oceana Beach

Luksus resort ved kysten

Specialjagt

Prøv kræfter med storvildtsjagt

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!