Grahamstown - Summittours

Grahamstown

Sydafrika

Jagt Eastern Cape (Ny Destination!)

Vores smukke Lodge, ligger i Fantastiske omgivelser, hvor man kan se alt fra Afrikas barske natur til frodigt land med talrige vildtarter. Lodgen ligge under 2 timers kørsel fra lufthavnen i Port Elizabeth, så dette er det helt rette sted, både for store og små.

4 stjernet lodge (Grahamstown)

Lodgen indeholder i den centralt placerede bygning bar, køkken og en hyggelige stue, herfra kan man nyde sin Morgenmad, imens man nyder den spektakulære udsig over den smukke natur, enten fra egen hytte eller fra lappaen hvorfra der fra terrassen er en skøn udsigt over jagtområdet. Det er ofte her man efter en hård jagtdag, kan sidde og nyde en forfriskning i solnedgangen, sammen med familien eller gode jagtkammerater.

Lodgen er opdet i 3 lukus chaleter, alle er indrettet med bad og toilet, stor dobbeltseng, og en terrasse med uovertruffen udsigt. Hvert challet har 2 værelser så det er også egnet familie med 1, 2 eller 3 børn som ikke øsnker at være for langt væk fra mor og far.
På stedet er der en lille swimmimgpool så man de varme dage jan blive kølet ned, efter en tur i bushen eller på savannen.

Ved Lappaen ligger der en fin udendørsbar hvor man frit kan servicere sig selg, alt er inkluderet og det der ikke er noteres på en lille seddel efter forbrug.

Efter ankomsten, vil jeres ph, tage jer en tur på skydebanen, hvor i får mulighed for at kunne indkyde den medbragte riffel, medbringer du ikke din egen riffel, er der er også mulighed for at leje en riffel, (Anbefales)

På lodgen ved Grahmstown er i noget af Sydafrikas bedste jagt, her er et væld af vildtarter, og mulighederne er næsten uendelige, uanset om du er til intensiv jagt, eller om du vil kombinere familieferie og jagt! Vi ligger samtidig i kort afstand til Sydafrikas anden største nationalpark, Schotcia Game reserve som er vores topudflugt og en helt unik oplevele, Vi arrangerer bytur til Port Elizabeth, dybhavsfiskeri, flodsejlads og naturligvis lokale fotosafaris på jagtområdet.

Vores super professionelle PH’ere, kender området rigtigt godt, og vi har samarbejdet med de omkringliggende lodsejere i mage år, hvilket giver dig mulighed for rigtig mange vildtarter inen for et relativt lille område.

Kort fortalt, etn lille naturskøn perle for både jægere og ledsagere.

Området er naturligvis malariafrit

Priser ophold

Dagspriser pr. person: Pris DKK
Big Five Jæger 1:1 (ophold, forplejning, jagtdag med to PH'ere)
Kr. 3.195,-
Jæger 1:1 (ophold, forplejning, jagtdag med én PH)
Kr. 2.195,-
Jæger 2:1 (ophold, forplejning, jagtdag for 2 jægere med én PH)
Kr. 1.800,-
Observer (ikke jæger med på jagten, ophold og forplejning, eller ikke jagende dage)
Kr. 990,-

Våbenleje 4-stjernet lodge

Dagspriser Pris DKK
Leje af riffel pr. dag.
395,-
Ammunition Pris DKK
Small - Medium riffel ammunition 20 stk.
295,-
Stor - Magnum ammunition 20 stk.
595,-
Haglpatroner 25 stk.
195,-

Kombineres med

Udflugter

Skræddersyede naturoplevelser

Rovos - Pride of Africa

Det mest luksuriøse tog i verden

Oceana Beach

Luksus resort ved kysten

Specialjagt

Prøv kræfter med storvildtsjagt

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!