Oceana Beach - Summittours

Oceana Beach

Sydafrika

OCEANA BEACH & WILDLIFE RESERVE

Dette hotel/vildtreservat er en fantastisk oase af ro, beliggende tæt ved det Indiske Ocean, omkring en times kørsel fra Port Elizabeth. Det utroligt smukke, private vildtreservat byder på giraffer, bøfler, næsehorn og meget mere!

Uovertruffen og luksuriøs

Indkvarteringen er uovertruffen og luksuriøs. Værelserne er alle rummelige med kingsize senge, dejligt glas-badeværelse med lækker jacuzzi og brus. Hvert værelse har privat terrasse med panoramaudsigt med dyr, der kommer og drikker ved vandhuller med det glitrende hav i baggrunden.

Her er smilende og glade kokke, tjenere, bartendere og værter, som vil gøre deres ypperste for at imponere gæsterne. Har man specielle ønsker, vil de forsøge at virkeliggøre dette ned til mindste detalje. Ønsker man en privat middag, fra det 5-stjernede køkken, med levende lys på dækket eller på stranden, vil dette blive arrangeret af personalet. Er man en større familie eller vennepar, er der mulighed for at bo i et fælles hus, helt for jer selv, med eget servicepersonale og privat kok.


På Oceana Beach er der virkelig mulighed for at forkæle sig selv med wellness-behandlinger, fitness og meget andet.
Der er mulighed for eksklusive game-drives i reservatet. Desuden mulighed for forskellige både vand- og landbaserede aktiviteter.
Her kan man i den grad opleve, hvad virkelig forkælelse er!

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!