Specialjagter - Summittours

Specialjagter

Sydafrika

Specialjagt - Storvildtsjagt

Hos Summit Tours kan du prøve kræfter med storvildtsjagt. Herunder løvejagt, elefantjagt, leopardjagt, bøffeljagt og næsehornsjagt. Alle jagter på disse vildtarter sker på licens og under ordnede forhold. Summit Tours har styr på det hele for dig.

Ydermere kan vi arrangere en meget professionel drivjagt på flere vildtarter som eksempelvis Springbuck.

Leopardjagt

Leopardjagt er en yderst spændende jagtform, hvor den professionelle jæger bruger lang tid på forarbejdet og med at baite op for at finde ud af, hvor leoparden holder til. Der er flere gode områder omkring destinationen.

Jagten på leoparden begynder med hunde, og herefter er det op til dig som jæger at være parat, når du bliver tilgodeset af jagtgudinden Diana. Jagten sker fra forskellige sites og vi kan derfor ikke tilbyde fast opholdssted, men derimod en fantastisk jagtoplevelse.

Elefantjagt

Er din drøm at komme på elefantjagt, så udleves den i Zimbabwe. Vores samarbejdspartner kan levere en fantastisk oplevelse på en god gammel elefant.

Inden din ankomst til destinationen har vi naturligvis sørget for alt, herunder at få en licens til elefanten. Denne licens giver dig tilladelse til at nedlægge elefanten, at få den behandlet hos konservatoren og efterfølgende at få sendt stødtænderne hjem til Danmark.

En elefant er utrolig klog og derfor et svært dyr at jage. Du vil komme til at gå meget og i et raskt tempo, indtil den helt rigtige står foran dig. Jagten sker fra forskellige sites og vi kan derfor ikke tilbyde fast opholdssted, men derimod en fantastisk jagtoplevelse.

Løvejagt

Ordet løvejagt vækker hos de fleste mange eventyrlige historier. Hos Summit Tours har vi gjort alt, vi kan, for at leve op til de gode historier, og samtidig gør vi alt for, at alle de dårlige forbliver rygter.

Vores samarbejdspartner i Sydafrika har det helt rigtige setup, som gør, at du kan få en fantastisk oplevelse. En oplevelse, hvor du får rig mulighed for at få pulsen op og komme på en rigtig jagt efter Afrikas største rovdyr.

En løvejagt kræver naturligvis licens, og alle løver skydes efter de højeste etiske og bæredygtige regler. Dog er alle løver udsatte på jagtområdet, men dette er sket meget lang tid forinden. Ofte kan du jage både en hanløve og en løvinde. Dette afhænger selvfølgelig af områderne, dog er chancerne store, idet vi kender nogle af de bedste steder til løvejagt i Sydafrika.

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!