Udflugter - Summittours

Udflugter

Sydafrika

Udflugter i Sydafrika

Fotosafari kombineres ofte med vores øvrige jagtrejser, men drømmer du om at opleve det enestående Sydafrika igennem linsen, skræddersyr vi et professionelt og eksklusivt program til dig.

De fleste af vores kombinationsture, hvor fotosafari indgår, sker fra den 4-stjernede lodge ved kysten.

Addo Elephant nationalpark

er beliggende i Sundays River Valley. Parken ligger ca. 1 times kørsel fra lodgen ved Alexandria. Addoparken, der er hjem for store flokke af elefanter, løver og adskillige antilopearter mm., er et meget populært udflugtsmål for turister, der besøger det sydlige Sydafrika.

Nationalparken blev grundlagt tilbage i 1931 for at redde de sidste, blot 11 elefanter, fra at blive udryddet. Parken blev en stor succes, og i dag lever her mere end 450 fritlevende elefanter, som kan opleves på meget nært hold.

Vi anbefaler, at man under besøget i parken tilkøber en lokalguide, der hopper ombord i safaribilen. De lokale guider kender parken ud og ind, og det øger jeres chancer for at få en af de bedste oplevelser i parken.

Der er tale om en heldagstur, hvor man forlader lodgen efter morgenmaden og er hjemme sidst på dagen, hvor middagen indtages på lodgen. Personalet på lodgen sørger for en madpakke, som medbringes på turen, og der vil være drikkevarer i bilen hele dagen.

Priser Pris DKK
Pris per pers. ved minimum to personer

inkl. entre, transport, frokost, drikkevarer.
Kr. 1.295,-

Schotia Gamereserve (Vores bedste udflugt)

Schotia Safaris er en af de ældste privatejede Game reserves i Eastern Cape, beliggende lige op ad Addo Elephant National Park med garanti for bl.a. løver og næsehorn. Med 22 års erfaring kan Schotia levere den rigtige sydafrikanske naturoplevelse.

Schotia Safaris Game Checklist:

 • Lion
 • Elephant
 • Buffalo
 • Rhino
 • Giraffe
 • Hippo
 • Crocodile
 • Zebra

Hertil kommer de ca. 30 forskellige vildtarter, som kan opleves i parken.

Schotia private Game Reserve kan tilbyde de bedste muligheder i området for at opleve næsehorn, bøffel, elefant, flodhest, giraf og løver!

Program:

 • 14:30 indcheckning og velkomst. Te/kaffe og småkager ved ankomsten
 • 15:00 Afgang til Game Drive
 • 17:00 Te/kaffe og Cool drink med Snack stop
 • 19:00 Lapa. Hjemmelavet middag “South African Style Dinner” – 2 forskellige slags kød, grøntsager, ris, kartofler, Sauce, Bød og Dessert med te/kaffe
 • Kort nattesafari inden vi kører tilbage til udgangspunktet. 
 • Ca. 21:00 Programmet er slut

Der er begrænsning på turen, derfor skal denne bestilles i god tid inden afrejsen.

Der må ikke medbringes mad og frugt på turen. Grunden hertil er, at elefanterne kan lugte det og kan forsøge at få fat på det.

Fra kl. 15:00 til ca. kl 18:30 vil I kunne opleve antiloper, wildebeest, zebra, krokodiller, giraffer, næsehorn, flodheste, løver, etc.

Såfremt det begynder at regne (som det sjældent gør), hvor 8 ud af 10 vil tilbage til lappaen, bliver turen delt op, så de, der vil fortsætte, har muligheden herfor. Dog vil der blive tale om en kortere tur, men stadig med gode oplevelser.

Vi lover en fantastisk oplevelse i Schotia.

Priser Pris DKK
Pr. person

Fotosafari og middag er inkluderet i prisen.
Kr. 1.495,-

Bytur til Port Elizabeth

Vores lokale guide/PH er godt kendt i Port Elizabeth, og her vil du opleve flere af de lokale områder, der egner sig til turister.

Her kan du bla. opleve pingvin reservatet, Kragga Gamma Game Rserve, storbyen, frokost på en af de lokale restauranter og meget mere af det pulserende byliv.

Frokosten er ikke inkluderet i prisen, men vi finder sammen en god restaurant, normal skik er at betale for guiden.

port-elizabeth-3520473_1920
Priser Pris DKK
Pris pr. person.
kr. 995,-

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!