Jagtrejser til Ungarn - Chateau Mátra

Chateau Mátra

LUKSUS JAGTSLOT I UNGARN​

Summit Tours samarbejder med den mest luksuriøse og professionelle jagtfarm i Ungarn.
kr 2.295 per dag
  • Ledsager pris per dag - Kr. 1.295,-
  • Mouflon
  • Kronhjort
  • Dåhjort
  • Råbuk
  • Ænder
  • Fasaner
ALL-INCLUSIVE

5 Stjernet jagt i bjergene nær Bodony

Det er med stor stolthed i stemmen, at vi nu kan præsentere jagt og ophold, på denne perle af et sted. Ikke nok med det, så har vi lavet en ekslusiv aftale med folkene bag stedet her, så de bliver vores samarbejdspartner, i Ungarn.

Chateau Matra ligger godt gemt, bag et smukt bjerg. Fri for den travle hverdags larm og jag, blot 1,5 times kørsel øst for Budapest.

Ved ankomst til Lodgen, er det nærmest som at blive blæst bagover i et inferno af pomt og pragt, og den er god nok- man bliver godt modtaget af stedets Butler, og bliver tilbudt et glas, at styrke sig på, ovenpå rejsen. Stedet oser af jagt og luksus i en grad, så man må knibe sig selv lidt i armen. Efter ankomst er der indkvartering på værelset. Hvert værelse, har eget bad, dobbeltseng, minibar, samt Tv.

Kokken er en kendt Ungarsk Tv kok, og heller ikke her fornægtes det, at stedet bare kan noget. Til hver måltid, hvad enten det er middagsmad eller aftensmad, diskes der op med 3 retters menuer, som vil imponere selv den mest kræsne madanmelder.

Jagt:

Som udbyder har vi prøvet meget, men dette sted manifestere sig også på jagt siden.

Stedet har to fuldtids ansatte skytter, og disse lader sig også præsentere inden jagt, så man får afstemt forventninger til jagten. Med en nærmest svævende ekstravagange bevæger de sig i terrænet, som kun en profesionelle stalker kan, og det er en sand fornøjelse, at følge i deres spor.

På området nedlægges der hvert år ca 15 Hjorte typisk i klassen 5-6 kg. og 6-8 styk Dåhjort i klassen plus 3 kg.

Fasaner og ænder:

Går du med drømmen om at nedlægge velflyvende fasaner og ænder, så fortvivl ikke, for det er virkelig noget de mestrer på dette sted. Alt fra en parade på 200 fasaner og sågar op til hele 1000 om dagen er muligt.

Chateau Manor råder over 3000 hektar sammenhængende område, hvor der findes alt fra dybe dale, til stejle bakker, og er opdelt halv mark, halv skov/mose ca.

På slottet har man valgt at hegne en del af reviret(500 ha) med øje for en stærk Muflon stamme. Dette er egentlig ikke fordi man er duperet af hegn, men mere for at beskytte dyrene mod Ulveangreb.

I hegnet findes også en stærk bestand af Dåvildt, og der skydes hvert år medaljetrofæer, for begge arter.

Våben.

Det er vores anbefaling, at man lader sine egne våben blive hjemme, da stedet råder over mange gode våben (Blaser, Beretta og browning, og disse forefindes også i Links.)

Jagt

Andejagt

Fasanjagt

Bukkejagt

Mouflon

Kronhjort

Dåhjort

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!