Jagt i Grønland | Jagtrejser til grønland

Summit Tours - First Class Hunting tilbyder en 4-dages kombineret vinterjagt i Grønland efter Moskusokse og "The Arctic Five" nær indlandsisen i Vestgrønland.

Denne jagt i Grønland er kun for jægere ”med hår på brystet” og vil bringe dig ind i den virkelige arktiske vinter. Det er jagt under ekstreme forhold i temperaturer fra omkring 0 til -40 C. Det er et eventyr i verdens ''last Frontier'', og selv om det er vinter i Grønland, bor vi teltlejr nær den bundfrosne Robinson River. Vi har tre telte i lejren; et til vore gæstejægere forberedt med feltsenge, et til vore guider og et køkkentelt, hvorfra der er en bemærkelsesværdig udsigt over terrænet. Køkkenteltet er opvarmet med en lille brændeovn, der giver os lidt varme morgen og aften.

Vi vil primært jage moskus, og vi vil jage dem til fods på ''spot og stalk''. Afhængigt af forholdene, vil vi bruge ATV’er til at bringe os ind i området for at spotte dyr. Når de er fundet, vil vi starte jagten til fods. Du vil ofte være tæt på de store arktisk moskusokser, når skuddet skal afgives. Den sidste del af jagten er spændende på mange måder, og det er en jagtform, som undertiden tester jægerens nervesystem! Der vil normalt være mulighed for at finde støtte for din riffel på klipper eller små bakker under afgivelse af skud, når vi er nær den ensomme tyr eller familiegruppen.

Vi er på jagt i Grønland under ekstreme arktiske klimaforhold; derfor skal dit fysiske helbred være godt, når du vælger jagtrejser til Grønland. Vi benytter ATV’erne til at bjærge kød og trofæ.

''The Arctic Five'':
Når moskusjagten er succesfuldt afsluttet, vil vi jage rensdyr, polarræv, snehare og ryper. Hvis du lykkes med de fem arter, har du nedlagt, hvad vi kalder: ''The Arctic Five''!
Det skal her nævnes, at polarræv ikke kan eksporteres på grund af risiko for rabies, og at renbukkene på denne årstid ikke bærer store trofæer, da de gamle bukke har kastet, og det kun er de unge, som bærer gevir. Men uanset det, er det stadig en fornøjelse at nedlægge ''The Arctic Five'' på Grønland.

Vi transporterer dig til jagtcampen over fjordisen på ATV. Campen ligger i en afstand af ca. 45 km fra byen, og her vil du befinde dig i midten af vildmarken i en arktisk safarilejr, der vil være centrum for nogle af dit livs største oplevelser. Vi tilbyder tæt på 100% succes på stærke moskustyre med gode trofæer eller gamle tyre med stærke boss.

Vi byder dig velkommen til en kold jagt i Grønland, du aldrig glemmer. En jagt, der kræver rigtige jægere, som kan tage en kold udfordring op. Kun få steder i verden finder du denne eksklusive trofæjagt på moskusokse, samtidig med at du har muligheden for at skyde ''The Arctic Five'' – hvilket gør jagtrejser i Grønland helt unikke. På en vinterjagt i Grønland vil du opleve store udfordringer i en enestående natur.Inkluderet

- Jagt 2:1.
- Ophold i jagtcamp.
- Licens til moskusokse.
- Licens til rensdyr.
- Indkvartering.
- Al transport.
- Mulighed for at jage polarræv, snehare og ryper.
- Ophold på hotellet sidste aften inden afrejse.

 

  

Ikke inkluderet

- Flybillet København – Kangerlussuaq. Ca kr 6.000,- og bestilles af
  Summit Tours
- Eksportpapirer for hvert trofæ.
- Drikkepenge.
- Licens til evt. ekstra moskusokse eller rensdyr.


 

Pris Kr. 35.000,-


 

Jagt i Grønland - Program:

Dag 1:
- Ankomst til Kangerlussuaq
- Outfitteren modtager jer i lufthavnen.
- Hurtigt skift af tøj.
- Transport til teltlejr.
- Moskusoksejagt.
- Overnatning i teltlejr.

Dag 2-3:
- Moskusokse jagt.
- Jagt efter rensdyr, polarræv, snehare og ryper.
- Overnatning i teltlejr.

Dag 4:
- Jagt om morgenen.
- Transport tilbage til Kangerlussuaq.
- Overnatning på hotel.

Dag 5:
- Afgang fra Kangerlussuaq.


 

Relaterede links

Jagtrejser Sydafrika | Jagt i Canada

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: