• Jagt i Sydafrika Ophold og jagtoplevelser af høj kvalitet i Sydafrika
  • Jagt i Grønland The Arctic Five
  • Jagt i Canada Første klasses bjørnejagt med hund

Thuru lodge ved Kalahari

Thuru lodge, luksus i særklasse

Thuru lodge beliggende ved Kalahari er en 5 stjernet jagtlodge med 20,000 hektarer jagt. Oplev en bred vifte af vildt i dette område og nyd roen og skønheden i de åbne vidder. Her er der ro og fantastisk jagt i særklasse. 

4* stjernet jagt i Eastern Cape

4 Stjernet jagt og lodge i Eastern Cape

Prøv vores 4 stjernede helhedsoplevelse (jagt, planlægning og lodge) ved Alexandria. Første klasses oplevelser til gode priser.

5 stjernet luksuslodge

Luksuslodge på i North West Provincen til den kræsne jæger. 

Kombiner med

Skræddersyede naturoplevelser

Fotosafari og udflugter kombineres ofte med vores øvrige jagtrejser, men drømmer du om at opleve det enestående Sydafrika igennem linsen, skræddersyr vi et professionelt og eksklusivt program til dig.

Oceana Beach

Luksus resort ved kysten

Dette hotel/vildtreservat er en fantastisk oase af ro, beliggende tæt ved det Indiske Ocean. 

Det utroligt smukke, private vildtreservat byder på giraffer, bøfler, næsehorn og meget mere!

Rovos - Pride of africa

Det mest luksuriøse tog i verden

I juni måned hvert år kan du komme med på den ultimative jagtoplevelse med luksustoget gennem Sydafrika, hvor der vil være jagt i topklasse undervejs på hele ruten.

Jagt i Sydafrika


Jagt i Sydafrika - Summit Tours - Specialisten i eksklusive jagtrejser til Sydafrika

Vi tilrettelægger alle jagtrejser til Sydafrika individuelt, og du kan naturligvis altid tilkøbe ekstra ophold som eksempelvis Oceana Beach og Rovos Rail, ligesom du kan leje en bil, så du kan køre til Cape Town og meget mere.

Vi tilbyder de bedste jagt lodges i Sydafrika, det sker gennem vores samarbejdspartnere som tilbyder alt fra luksuslodge til noget af det billigste i Sydafrika. Vores primære område ligger i Eastern Cape provinsen, vi kan også arrangere jagter i Northern Cape, freestate og North West provinsen. På vores hjemmeside ser du vores faste produkter, men vi kan meget mere end det. Derfor mener vi også at vi er specialister på Sydafrika og tilbyder derfor First Class Hunting

Ved jagt i sydafrika - bemærk:

Vi skræddersyr alle jagtrejser efter dine ønsker. Du kan vælge mellem at bo på vores luksuriøse 3 til 5-stjernede lodges, og har du særlige ønsker og krav, kan vi i stor udstrækning også efterleve disse. Vi har også bushlodges, hvis du blot vil på jagt i Sydafrika og ikke går så meget op i, hvordan du bor, og hvad du spiser. Husk en jagtrejse i sydafrika, planlægges, så det bliver din Safarioplevelse, du sætter begrænsningen.

 

Relaterede links

Jagt i Canada | Jagt i Grønland

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: