Jagtområder - Summittours

Jagtområder

Sydafrika

Jagtområderne i sydafrika

Jagtområderne er meget afvekslende fra Syd til nord. Jager du nær kysterne ved Alexandria og Port Elizabeth, er der tæt Bush, grønne marker og et flot kuperet terræn. Længere nordpå mod Somerset East ved Karoo-området ændres landskabet til tørt og åbent.

Eastern Cape er det mest attraktive jagtområde i Sydafrika, ene og alene fordi det er her, der findes allerflest vildtarter, og det er jo et godt grundlag for at få de bedste jagtrejser.

Der er cirka en times kørsel fra områderne ved kysten til Karoo-området, hvor du kan jage bl.a. Springbuck. Bor du på vores lodges nær kysten, skal du derfor forvente lidt køretid for at jage denne og andre vildtarter.

Hvis du derimod vælger vores 5-stjernede produkt, foregår det meste af jagten lige uden for lodgen og direkte på området eller på meget nærliggende nabofarme. Her er der tale om et unikt område, hvor biotopen ændrer sig drastisk inden for et relativt lille område. Dette betyder, at vi kan effektivisere jagten og kender områderne særdeles godt.

Når du bestiller din jagtrejse ved Summit Tours, afspejler prisen afstanden til de bedste jagtområder og størrelsen på de trofæer, du ønsker at nedlægge.

 

Canada

JAGTOMRÅDERNE I CANADA

Jagten sker nær Kamloops i bjergene hvor der nærmest vrimler med bjørne. Du skal være forberedt på at kuperet terræn er en del af jagten og derfor skal du være forberedt på både at køre en del i bil, men også være indstillet på at kunne komme på længere vandreture efter jagten på Sortbjørn.

Vælger du derimod sneged, foregår dette også I British Colombia og med den selv samme outfitter, men her er der tale om bjergjagt som er særdeles krævende og udfordrende.

Giv os et kald

Ønsker du at høre mere, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at give os et ring.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!