• Jagtområderne Nær kysten
  • Jagtområderne Karoo
  • Jagtområderne Lidt nord for kysten

Jagtområderne i Sydafrika

 

Jagtområderne er meget afvekslende fra Syd til nord. Jager du nær kysterne ved Alexandria og Port Elizabeth, er der tæt Bush, grønne marker og et flot kuperet terræn. Længere nordpå mod Somerset East ved Karoo-området ændres landskabet til tørt og åbent.

Eastern Cape er det mest attraktive jagtområde i Sydafrika, ene og alene fordi det er her, der findes allerflest vildtarter, og det er jo et godt grundlag for at få de bedste jagtrejser.

Der er cirka en times kørsel fra områderne ved kysten til Karoo-området, hvor du kan jage bl.a. Springbuck. Bor du på vores lodges nær kysten, skal du derfor forvente lidt køretid for at jage denne og andre vildtarter.

Hvis du derimod vælger vores 5-stjernede produkt, foregår det meste af jagten lige uden for lodgen og direkte på området eller på meget nærliggende nabofarme. Her er der tale om et unikt område, hvor biotopen ændrer sig drastisk inden for et relativt lille område. Dette betyder, at vi kan effektivisere jagten og kender områderne særdeles godt.

Når du bestiller din jagtrejse ved Summit Tours, afspejler prisen afstanden til de bedste jagtområder og størrelsen på de trofæer, du ønsker at nedlægge.

Interesseret - kontakt os på 70 234 777  eller info(sneble)summittours.dk

Jagtområderne i Canada

 

Jagten sker nær Kamloops i bjergene hvor der nærmest vrimler med bjørne. Du skal være forberedt på at kuperet terræn er en del af jagten og derfor skal du være forberedt på både at køre en del i bil, men også være indstillet på at kunne komme på længere vandreture efter jagten på Sortbjørn.

Vælger du derimod sneged, foregår dette også I British Colombia og med den selv samme outfitter, men her er der tale om bjergjagt som er særdeles krævende og udfordrende.

 

Jagtområderne i Grønland

Her skal du til sommerjagten være forberedt på at vandre utroligt meget og samtidig være i god form da landskabet er kuperet. Forestil dig at gå i en roemark en hel dag med store roer, dette forklarer hvor hårdt det kan være. Vælger du vinterjagten er der snesko, højt tempo og også lidt snescooter og hundeslæde involveret. Men grønland er fantastisk og det samme er naturen, så man glemmer alt om den hårde tur.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: