JVV2 - Summittours

VIND ET REJSEGAVEKORT
Kr. 5.000,-

Udfyld nedenstående og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort i forbindelse med Jagtmessen

Vind et Rejsegavekort! 

Udloddes et stk. gavekort værdi Kr. 5.000 til brug ved udlandsjagtrejse gennem Summit Tours  

Ved deltagelse accepterer jeg at modtage et uforpligtende opkald fra Summit Tours omkring en mulig jagtrejse og modtager samtidig Summit Tours nyhedsmail.

Vinderen trækkes torsdag d. 16. september 2021 og vil få direkte besked.
Gavekortet er personligt og kan ikke ombyttes til kontanter og kan udelukkende bruges til flybilletter, jagtrejseophold eller afskydning af vildtarter på en af vores destinationer og kan ikke kombineres med andre gavekort.
Gyldigt 2 år fra udstedelsesdato.

EVENTYRET STARTER HER!
se vores destinationer

Vores destinationer er udvalgt til at kunne give dig jagtoplevelser på første klasse. 

Sydafrika

Summit Tours er specialisten i Sydafrika og kan levere alt fra storvildtsjagt til de bedste lodges i Sydafrika, kort fortalt, vil du have det bedste, så finder du det her!

Danmark

Den danske jagt er noget helt særligt. Selvom mange drager ud i verdenen, for at gå på jagt, har mange stadig et særligt forhold til, at gå på jagt i Danmark. 

Ungarn

Hvad enten du er til klassiske fuglejagter, intense pürch, adrenalin pumpende drivjagt eller helårs-jagten på Mouflon og vildsvin, så Ungarn noget for dig!

Polen

Polens centrale placering i Europa gør, at de fleste polske jagtområder ligger blot 3-6 timers kørsel fra Danmarks grænse, hvilket også gør landet til en af danskernes foretrukne jagtdestinationer.

Canada

Nedlæg første klasses trofæer i Canada på de fantastiske vildtarter Bjørn, Sneged, Puma, Moose, samt mange andre. En spændende og udfordrende jagtrejse som er noget helt i særklasse.

Skotland

Oplev vidunderlige Skotland! Vi har fået et samarbejde, sammen med en af Skotlands dygtigste udbydere, og vi kan derfor tilbyde bukkejagt og jagt på de eftertragtede Skotske hjorte.

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!