Rejsegaranti - Summittours

Rejsegaranti

DIN REJSEGARANTI

Summit Tours er medlem af Rejsegarantifonden med nummeret 3148. Det betyder at du som rejsende er dækket af pakkerejseloven, og derfor er sikret tilbagebetaling på 100% af det indbetalte beløb ved en eventuel konkurs. Derfor kan du trygt planlægge din næste jagtrejse med os.

Covid-19 garanti

Vi er alle i en situation, hvor tingenes tilstand skifter hurtigt. Vi tager alle forhåndsregler, og følger myndighederne meget nøje. Hvis det skulle ske, at du har booket en rejse, men grænserne lukker ned, så sørger vi for at du enten får pengene tilbage, eller vi får planlagt rejsen til en anden dato. Hvis du har spørgsmål hertil, så kontakt os endelig

Pakkerejser - Sådan er du dækket

Hvis du har købt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning, vil du få den bedste dækning og være berettiget til følgende dækning:

  • Er du ude at rejse på konkurstidspunktet, sørger vi for hjemtransport.
  • Er du ikke kommet afsted, vil du få erstattet det, du har indbetalt for din rejse. Det gælder dog ikke eventuelle forsikringer

Hvad er Rejsegarantifonden

Rejsegarantifonden, der blev oprettet i henhold til lov i 1979, er en privat, selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs.Endvidere skal fonden finansiere og betjene et rejseankenævn.

 

 

Scroll til toppen

Få de fede tilbud direkte i din inbox

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Tak fordi du tilmeldte dig!