Rovos - Pride of Africa Det mest luksuriøse tog i verden

Rejs med Pride of Africa på din næste jagt eller måske efter en fantastisk jagtoplevelse.

Vi kan naturligvis også kombinere din jagtrejse i Sydafrika med en efterfølgende rejse med verdens mest luksuriøse tog - Pride of Africa, som er kendt for sit enormt høje og luksuriøse niveau.

Du kan enten vælge at tage med på en af de planlagte ture, eller du kan komme hele vejen rundt i Sydafrika.

Hvis du vælger at rejse med Pride of Africa, vil du ikke blot få en uforglemmelig tur, men vil også være en af de få i verdenen, der har haft denne unikke oplevelse - som passager i verdens mest luksuriøse tog.

 

I juni måned hvert år kan du komme med på den ultimative jagtoplevelse med luksustoget gennem Sydafrika, hvor der vil være jagt i topklasse undervejs på hele ruten.

Turen er planlagt til at vare 8 dage og er velegnet til fuglejægere og riffeljægere, men er sandelig også tilrettelagt i enhver detalje for ledsagere.

Turen begynder i Pretoria og kører mod vest til Mefeking, hvor der overnattes og gøres klar til den første dags "off-train-jagtudflugt".
Herefter går turen videre mod syd til Warrenton og Kimberley. Jagtdagene finder sted dag 2, dag 3 og dag 4 med én dags pause ved Kimberley, hvor der er mulighed for at opleve atmosfæren og den historiske by.
Efter Kimberly er næste destination Bloemfontein, i det populære solsikkeområde, hvor duejagten i særdeleshed er enormt spændende.

Den sidste dag er i Pretoria, hvor turen har sin endestation efter en omtrent 1.400 km lang tur med det eksklusive tog og nogle fantastiske jagtdage.  

 

Kontakt os på info(sneble)summittours.dk eller på telefon +45 70 234 777 for at høre mere om turen.

Ja tak! Jeg kan kontaktes på nedenstående.

Dit navn:
Din e-mail:
Dit tlf.: